Forum » Pomoč in nasveti » LCD TV in Računalnik
LCD TV in Računalnik
MrCloud ::
Pravkar sem kupil Toshibin LCD TV 82 cm diagonala ... recimo da oznaka ni niti pretirano vazna ker je z glave ne vem ... v glavnem ... ima vgrajen vga vmesnik tako da sem hotel priklopiti malce starejsi racunalnik da bi foter gledal filme ki bi mu jih jaz preko mreze nalozil na disk ... zadeva se zakomplicera ko vse skupaj ne dela ... slika mi utripa in nic ne pokaze ... ko priklopim drugi racunalnik ni problemov ... zazna tv kot monitor in imam 82 cm monitor ... zmaga ... potem zamenjam graficni .. spet nic ... zamenjam napajalnika ... spet nic ... tako da zdaj mi ostane samo se da podvomim v maticno plosco ... je to mogoce ? da je prestara oz ima prestar software ? plata je ECS K7S5A procesor amd jev giga hercnik ... gr kartica pa nisem povsem preprican vendar je na agp vodilu in tudi ko sem jo zamenjal z tisto ki v drugem sistemu dela ni hotela potegniti ... prav tako sem jo zamenjal tudi z pci kartico ... spet nic...
ce ima kdo kaksen predlog oz nasvet bi mu bil zelo hvalezen ...Hvala lepa vsem ki ste se prebili do sem :)
ce ima kdo kaksen predlog oz nasvet bi mu bil zelo hvalezen ...Hvala lepa vsem ki ste se prebili do sem :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP laptop win 10 pro, tipke levo desno delete ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (753) | mat xxl |
» | Težva-Ati sapphire 5770 1gd5-TežavaOddelek: Pomoč in nasveti | 761 (610) | kiky84 |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3632 (3058) | DT232 |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2509 (1929) | polde66 |
» | Ob zamenjavi "cpu fan", se pc ne priŽgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1728 (1598) | nejcek74 |