» »

Print on CD

Print on CD

Tody ::

Nevem sicer kam bi ta tema spadala ampak recimor da jo dam v najbolj prometni oddelek :)

Torej imamo HP photosmart D5160 in zadeva zna direkt na printable CD tiskat vse lepo in prav če nebi bil program (Photosmart premium) tok bukav da ti ne pusti nič kaj dost svobode... Torej google tud ni znal nič pametnega povedat. Išče se pa program ki se bo znal z mojim printerjem pogovarjat in mi bo pustil bolj svobodne roke pri oblikovanju...

Volk| ::

Pozdarvljen

mene bi zanimal printer katrega omenjaš, saj ga imam namen kupit. A bi me zanimalo ali printa na dvd/cd-je vredu in če je printanje kvalitetno? Pa če si rešil problem, ki ga omenjaš in če si imel še kak drug problem z njim?

LP:\
_______________________________________________________
Izobražen je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

UNIVERZUM ::

Printanje je odvisno od kvalitete slike in nastavitev za printanje. Sam imam sicer canona in sem prav navdušen nad tiskanjem na dvd-je.

Lahko pa narediš sliko (za na cd/dvd), v kateremkoli programu za obdelavo slik in jo potem uvoziš. Vsaj pri meni je tako.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Tody ::

Kvaliteta je vredu... nemore se sicer primerjat za laserjem ampak osnovne težave nisem rešil... Pač moreš met okvirček za tekst, ampak itak v 99 % neki itak napišeš notr, se pa da zunanji in notranji premir rihtat... tko da je ko se navadiš na delo z programom zadeva dost cool. Aja pa sliko se da samo levo in desno premikat, gor pa dol pa ne... Ne me vprašat zakaj ne :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tody ()

baron21 ::

Živijo!
Imam Canona lahko narediš karkoli hočeš, vstavljaš slike in napise podobno kot v Wordu, lahko pa oblikuješ sliko drugje in jo uvoziš. Mislim, da bi ti vsaj to moralo delati.
baron21

Volk| ::

Hvala za odgovore.
Morda se tole: jaz bi natisnil kakih 10 dvd-jev na mesec. Pac samo za tom rabim nic drugo. Koliko mi je znano ima tale printer glavo in kartuse skupaj. Torej ce se barva posusi(kar je pri meni zelo verjetno ker bom premalo tiskal) zamenjas v kompletu, kar je tak ok, ker ce se ti posusi je tak za stran vrct kartusa in glava(vsaj take izkusnje sem mel pri epsonu).
Ali pa to malo dlje drzi? predno se posusi.
Aja, pa kaj ima tri kartuse(siva, crna, barvna)? ker na mimovrste ponujajo tri. Zakaj je siva poleg?

UNIVERZUM ::

Da se ti barva zasuši je skoraj nemogoče. Jaz sem mojega epsona (bivši tiskalnik) zagnal po pol leta, pa je trajalo (cca 5x čiščenje glave- opcija pri nastavitvah tiskalnika) pa je tiskal dalje. Sem ga menjal samo zaradi tega ker sem rabil cd/dvd tiskalnik. Zasuši se ti pa lahko tako hitr če je blizu izvora toplote (radiator)

Siva pa je najverjetneje poleg zaradi tiska fotografij -predvidevam. Ker ima tudi moj tiskalnik črno in pigmentno črno kar naj bi vplivalo na kvaliteto tiskanja fotografij.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe

Tody ::

Nevem če je siva tisto ampak, jest sem zdraven dobil kao FOTO kartušo, tko da če bi printal slike da bi se zadeva kakovostno bolj poznala kot pa če mam navaden kartuše.... Jih ma pa tiskalnik ločene kartuše...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Kaj kupiti
697142319 (1115) easyrider3
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17037217 (20931) gazer
»

Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6316696 (14815) SLO_Matej
»

Multifunkcijska naprava

Oddelek: Kaj kupiti
455361 (4069) BCSman
»

Nakup Multifunkcijskega printerja

Oddelek: Kaj kupiti
434225 (3296) Zheegec

Več podobnih tem