Forum » Pomoč in nasveti » vratica za baterijo olympus mju 500
vratica za baterijo olympus mju 500
gregor010 ::
Na smučanju sem imel manjšo nesrečo in sem si zlomil vratica ki zapirajo vhod za baterijo na fotoaparatu olympus mju 500. Zlomila so se ravno tam kjer je čepek ki pritisne na gumb in javi fotoaparatu da so vratica zaprta. Šel sem privat serviserju in je rekel da je možna menjava če nabavim komplet ohišje ki stane 95 eurov, da pa se dobijo tudi posebej vratica, ampak jih on žal ne more dobaviti. Šel sem spet na drugi servis kjer so mi rekli, da je možna samo menjava vratic in da pride vse skupaj okoli 150 evrov, kar se mi zdi malo pretirano če pride komplet ohišje 95 eurov. A ve kdo mogoče kje bi bilo možno nabaviti samo vratica, fotoaparat deluje drugače brezhibno. Za nasvete mi prosim pišite na gregor.mlakar.brecko@gmail.com ali odgovorite kar tukaj. hvala
aljazh ::
Si zlomil prav vratca ali le del, kjer so vratca pritrjena na ohišje, torej pant? V primeru slednjega se glede na izkušnje da z malce spretnosti in improvizacije marsikaj popraviti. Seveda na servisu tega ne bodo počeli, z nekaj volje in iznajdljivosti pa lahko to narediš sam doma.
gregor010 ::
Pant je cel, zlomljena so ravno na robu kjer je zatič in ko se zaprejo zatič pritisne na gumb in fotoaparat prepozna da so vratica zaprta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev stanovanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7861 (5851) | Ales |
» | Zippo blu (okvara)Oddelek: Loža | 3566 (3302) | Beki |
» | popravilo xoro 415 dvd playerjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1605 (1484) | bond007 |
» | Spire prepustil oblikovanje ohišja PininfariniOddelek: Novice / Diski | 4840 (3222) | Jst |
» | Zdrobilo CD v DVD-ROMuOddelek: Strojna oprema | 1539 (1071) | Matev |