Forum » Loža » Zippo blu (okvara)
Zippo blu (okvara)
Beki ::
Bananovec ::
Originale se pošlje nazaj v Ameriko, če se ne motim.
Vir: http://www.igralec.si/forum/viewtopic.p...
-da ima Zippo doživljensko garancijo? Tudi če je vaša krivda, karkoli ne štima z njim-polomljena vratica, ne gori, ne prižiga... , vam kadarkoli popravijo brezplačno. Plačaš samo poštnino do njih. Preizkušeno in preverjeno nekajkrat. Nazadnje ko sem ga pošiljal, ko sem zlomil vratca, sem na kuverto napisal samo Zippo, Bradford, USA in na drugo stran svoj naslov. Po dveh mesecih je Zippo priromal nazaj- popravljen. Zraven dobiš dva kamenčka in pismo v katerem se ti na dolgo in široko zahvaljujejo blablabla... Pod garancijo pa ne spada finish, torej razne praske, odrgnine itd. to ne popravljajo ali polirajo.
Vir: http://www.igralec.si/forum/viewtopic.p...
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Sem videl za ZDA da majo servis.. Samo Zippo ki je vreden 20€ in da ga sedaj posiljam tja in placujem postnino ki verjetno ni glih poceni. hmm
Gotovo se v sloveniji kdo ukvarja s temu... Ali pac ne?
Gotovo se v sloveniji kdo ukvarja s temu... Ali pac ne?
mrJan95 ::
Zippota na bencin se dobi za 20€, plinski pa res stanejo več. Drugače pa prej napisane trditve držijo. Zippota samo pošlješ na ta naslov:
in oni ti ga vrnejo brezplačno, ti plačaš samo poštnino v eno smer.
Zippo European Repair Clinic
Groendahlscher Weg 87
D-46446 Emmerich am Rhein, Germany
in oni ti ga vrnejo brezplačno, ti plačaš samo poštnino v eno smer.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mrJan95 ()
Zippo za 20€? Fake.
V USA stane od 55 do 70 USD, pri nas še več. Original seveda.
Je original.. Ker sem ga dobil v Skatli (Pise zmanka in vse)... Ceno sem pac tko rekel. Kot pise v prvem postu sem dobil ga kot darilo zato tocne cene ne vem....
Koliko priblizno potem pride postnina? To verjetno treba poslati priporoceno...
Nisem se nikoli tko posilal v tujino...
amigo_no1 ::
Kakih mer je škatla ?
Jaz sem pošiljal grafično v eni škatli v Nemčijo, cena je bila par eur (pošta Slo), "paket" so obračunali navadno pismo (je šlo vse skupaj v veliko mehurčkasto kuverto).
Jaz sem pošiljal grafično v eni škatli v Nemčijo, cena je bila par eur (pošta Slo), "paket" so obračunali navadno pismo (je šlo vse skupaj v veliko mehurčkasto kuverto).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Buldožer ::
Pri zadnjem zippo-tu(na bencin) ki sem ga kupil, sem zraven dobil garancijski list, kjer je navedeno da servis opravljajo tudi v Sloveniji. Serviser je podjetje zi-mag d.o.o. Lahko se pozanimaš, če bodo popravili tudi plinskega.
Več glav več ve. No, ni nujno!
Kakih mer je škatla ?
Širina je cca 2cm...
#Buldožer - Hvala, bom kontaktiral po praznikih...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Beki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zippo uporabniki - WTF?!?!Oddelek: Loža | 5723 (916) | Karen |
» | Kje kupiti plin za polnjenje vžigalnikov, zippoOddelek: Loža | 3716 (3142) | jest10 |
» | dober P/P vžigalnik - brenerOddelek: Loža | 2769 (2571) | Martin Krpan |
» | Zippo uporabniki: Zakaj se mi ne vžge, kot se spodobiOddelek: Loža | 5765 (5377) | Pyr0Beast |
» | Iščem zippo!Oddelek: Loža | 4546 (4231) | grumar |