Forum » Strojna oprema » čudna matična plošča in nabava nove
čudna matična plošča in nabava nove
Shegevara ::
Ha, takole je. Imam računalnik z dual core Xeonom, ker je pa matična dokaj stara (2003 al pa 2004), in zaradi vodil, sem se odločil za novo. Našel sem sicer vrsto plat za dual xeon verzije, sicer se vse giblje nad 500 €, ampak ok. Problem je zdaj, ker niti nevem kakšno podnožje ima ker je plata no-name, niti nima garancije, niti nobenih navodil, NIČ zato nevem, če bi teli moji dual xeoni sploh pasali v podnožje telih matičnih plošč .
Se pravi kako naj zvem kakšno podnožje za procesor ima tale matična plošča na mojem pc-ju?
Se pravi kako naj zvem kakšno podnožje za procesor ima tale matična plošča na mojem pc-ju?
Shegevara ::
Hvala dolenc!
samo nisem vedel da je kr en socket. Je socket 604 mPGA codename pa Prestonia.. pa me zanima če kdo slučajno ve kakšen novejši model matične plošče s takim podnožjem, ker nisem našel prav nič pametnega?
samo nisem vedel da je kr en socket. Je socket 604 mPGA codename pa Prestonia.. pa me zanima če kdo slučajno ve kakšen novejši model matične plošče s takim podnožjem, ker nisem našel prav nič pametnega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | workstationOddelek: Kaj kupiti | 3982 (3519) | Tomyboy123 |
» | Procesor ali plata?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (958) | e_boy |
» | Navijanje AMD Athlon 3000+ 64Oddelek: Navijanje | 2569 (2569) | bluefish |
» | [naloga] Sestavljanje računalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2072 (2072) | overlord_tm |
» | Ali se v slo. da kupiti 7950GT AGP x8 ?Oddelek: Kaj kupiti | 1142 (812) | Shegevara |