Forum » Strojna oprema » m2n8-vmx
m2n8-vmx
nonenone ::
malo sem pobrskal ''iskanje'' o nenadnem ugašanju računalnika, tam sem zasledil da so bile ene plošče okvarjene in se je mašina zaradi tega ugašala. A je mogoče ta moja plata Asus m2n8-vmx tudi na tem spisku. Nikakor ne morem ugotoviti zakaj se mi računalnik nenadno ugasne (kot bi izklopil elektriko). Probal sem vse možno (kar se mi je zdelo): kombiniral sem z drugim računalnikom vse komponente, tudi monitor, dva nova napajalnika, testiral rame, grafično zamenjal, edino še plate nisem in diska. Računalnik drugače dela super, ne kaže nobenih napak (vse temperature so tam okoli 30 stopinj)-edino ne vem kdaj se bo ugasnil in sem v strahu, če kaj delam. Računalnik je drugače star dva meseca, nova stvar, amd 4200+. Nimam idej več, hm.
verjetno bi, če nebi sam sestavil ta jajca, vglavnem sem do sedaj vse svoje mašine sam skup sestavu in nisem mel tazga problema, sigurno več kot 10 škatel, še zdej vse delajo. računalnik dobr dela, razen da včasih kr ugasne, enkrat na dan la pa na več dni enkrat, če bi skoz ugašal bi že kaj odkril, tko pa hm, dela ni znakov napak, vse skupaj bom razstavil in še enkrat skup dal, mogoče še enkrat windowse naložu, pol bomo pa videl
malo podatkov:
processor temp 29
mainboard temp 29
GPU temp 47
GPU diode 42
hard disk temp 34
zanima ma če so tiste temperature 47 in 42, ter disk 34 znosne - mogoče mi zaradi tega ugaša - sicer danes že cel dan dela in ni še ugasnu, lp
processor temp 29
mainboard temp 29
GPU temp 47
GPU diode 42
hard disk temp 34
zanima ma če so tiste temperature 47 in 42, ter disk 34 znosne - mogoče mi zaradi tega ugaša - sicer danes že cel dan dela in ni še ugasnu, lp
ronaldo ::
Temperature so super. Ce zelis da ti pc napise kaksna je napaka naredi tole: desni klik na my computer>properties>advanced> pri startup in recovery stisni na settings> pri system failure odstrani kljukico pri automaticaly restart.
Naslednjic ko se ti bo ugasnil pc, se ti bo pokazal bsod z stevilko napake ki jo nam tle napisi, tako se bo ugotovil razlog.
Mozno je tudi da mas kak virus...
Naslednjic ko se ti bo ugasnil pc, se ti bo pokazal bsod z stevilko napake ki jo nam tle napisi, tako se bo ugotovil razlog.
Mozno je tudi da mas kak virus...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP overheatingOddelek: Pomoč in nasveti | 7031 (6413) | fr4nc |
» | Prenosnik dela počasiOddelek: Pomoč in nasveti | 4876 (4144) | solatko |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1713 (1499) | Mafia cod 2 |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4462 (4063) | pol3ni |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3625 (2692) | Bostjan99 |