Forum » Pomoč in nasveti » Notebook, Težavica z displejem
Notebook, Težavica z displejem
david82 ::
Pozdrav...
Mam eno težavico z prenosnikom. Pri odpiranju displeja se mi včasih pojavi, da slika zgine in se pojavi moder ekran (s črtami, utripa), včasih pa samo popači barve. Ko monitor premaknem težava ponavadi takoj izgine. V čem bi lahko bila težava? Imam možnost dobit elektroniko za lcd displej, pa nisem povsem prepričan da je vzrok v njej?!
lp
Mam eno težavico z prenosnikom. Pri odpiranju displeja se mi včasih pojavi, da slika zgine in se pojavi moder ekran (s črtami, utripa), včasih pa samo popači barve. Ko monitor premaknem težava ponavadi takoj izgine. V čem bi lahko bila težava? Imam možnost dobit elektroniko za lcd displej, pa nisem povsem prepričan da je vzrok v njej?!
lp
borc2m ::
Bo vrjetn kar držal, da je kabel nekje prekinjen, dovolj je že ena žička.
Sem imel isti problem z enim HP Omnibookom XE3.
Sem imel isti problem z enim HP Omnibookom XE3.
OOTBOXZY ::
koliko priblizno stane popravilo tega? Me zanima, ker imam podoben problem.
LP
OOTBO XZY
OOTBO XZY
ant ::
poglej na bolho, če slučajno kdo prodaja podoben laptop kot ga imaš sam. druga varianta je servis
cene pa ne vem kakšne so.
LP
cene pa ne vem kakšne so.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7701 (3038) | KTr1sk |
» | Okvarjen LCD ali samo kabel prenosnega računalnika?Oddelek: Strojna oprema | 655 (478) | solatko |
» | Servis HTC - Al' sem nor, ali je to banalnost na vrhuncu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36150 (30235) | shadeX |
» | ob zagonu bel ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1510 (1355) | GTX970 |
» | Opel corsa in autoradioOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4572 (4383) | opc190 |