» »

Iran - odštevanje

Iran - odštevanje

Temo vidijo: vsi
««
141 / 188
»»

fur80 ::

Nachtigall je izjavil:

Kaksen video butl!?

Vse videe, ki sem jih postal so od danes!

Tale odgovor ni nič, če jim niso uničili vsaj polovico letal in polovico zaloge orožja, kar pa niso. Iran ima krepko premalo raket, za iti se tenis na 3 dobljene nize na kakem turnirju velike četverice.

Strel455 ::

Strel455 je izjavil:

Iron Dome ni namenjen prestrezanju balističnih raket. ;((

to je stavba, ki je bila zadeta:

Močno dvomim, da gre za nek vojaški HQ.

The Iranian ballistic missile appears to have missed the main Israeli Ministry of Defense building by about 360m and impacted near the Da Vinci apartment blocks seen on the left of the video.

dronyx ::

Malidelničar je izjavil:

Btw. naziv izraelske operacije je 'Rising Lion'; na stari iranski, monarhistični zastavi je lev..

Iranski odziv se imenuje "True Promise 3". Očitno so jim Izraelci pobili vse, ki imajo vsaj malo domišljije. Tako ne bi dal jaz ime niti računalniški igrici za telefon.

Chalky ::

Sem malce razmišljal...ali se komu zdi tale scenarij ki ga bom zdajle opisal možen? Glede teh dronov ki naj bi jih Mossad opravljal znotraj Irana, ali mislite da je možno da so chinook helikopterji iz Katarja preko Hormuške ožine prinesli kontejnerje poln dronov v kakšno remote lokacijo daleč od glavnih mest? Iran je ogromna država, 95% praktično prazna.

Se mi ne zdi nemogoče da bi prinesli nekaj kontejnerjev poln dronov med kakšno gorovje daleč od glavnih mest in jih potem uporabili specifično za generale in znanstvenike saj ti majhni droni niso dovolj močni za uničenje vojaških baz ali jedrskih objektov.

Druga opcija je da je imela ameriška mornarice kontejnerje na svojih vojaških ladjah in da jih je seahawk odnesel v Iran. Potem so pa preko Palantirja samo čakali kdaj se bodo generali pojavili na prostem in je bilo potem od tam naprej vse AI vodeno.

fur80 je izjavil:

Tole ni nič, 3000 raket je za kak mesec vojne, potem so bosi, Izrael jih pa lahko z letali tolče noč in dan, kar krepko več časa.

Marsikera od teh ne doseže Izraela.

Chalky ::

fur80 je izjavil:

Nachtigall je izjavil:

Kaksen video butl!?

Vse videe, ki sem jih postal so od danes!

Tale odgovor ni nič, če jim niso uničili vsaj polovico letal in polovico zaloge orožja, kar pa niso. Iran ima krepko premalo raket, za iti se tenis na 3 dobljene nize na kakem turnirju velike četverice.

To je res. Napadli so populacijske centre s precej majhnim učinkom. Zdaj sledi odgovor, bojda izjemno močan.

Israel's defence minister says that Iran has crossed all red lines when it "dared to fire missiles at civilian population centers", adding that the "Ayatollah regime will pay a very heavy price" - N12

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

cel internet je poln bedastih fejkov

npr:
https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/19...

WTF folk ne loči med balistično raketo in manevrirno. ;((

dronyx ::

Sedaj verjetno sledi udarec na iransko naftno industrijo. To jih bo bolelo, samo nas pa tudi se mi zdi.

Strel455 je izjavil:

Strel455 je izjavil:

Iron Dome ni namenjen prestrezanju balističnih raket. ;((

to je stavba, ki je bila zadeta:

Močno dvomim, da gre za nek vojaški HQ.

The Iranian ballistic missile appears to have missed the main Israeli Ministry of Defense building by about 360m and impacted near the Da Vinci apartment blocks seen on the left of the video.

posnetek zadetka
https://x.com/DropSiteNews/status/19336...

BorutO ::

dronyx je izjavil:

Sedaj verjetno sledi udarec na iransko naftno industrijo. To jih bo bolelo, samo nas pa tudi se mi zdi.

Nič hudega, smo že plačevali 1,70 nekje za gorivo, bomo pa še zdaj ... Važno je, da se irance popuca tega džihada.

redtech ::

https://t.me/intelslava/75886

Ti posnetki krožijo okrog, na ZH so odstranili Live Tel Aviv stream.

ššš ::

Benjo pravkar mel govor: računa se na vstajo Iranskega ljudstva in zamenjavo režima. Medtem Homeini na STA-ju išče pocen karte za Pariz.

redtech je izjavil:

https://t.me/intelslava/75886
Ti posnetki krožijo okrog, na ZH so odstranili Live Tel Aviv stream.

Ni od danes.

Gambino ::

Ena Iranska raketa naj zadane zid objokovanja, da bo malo manj jokanja s strani Židekov.

Sicer pa je Izrael zadel tudi civilne objekte v Iranu, tako da je zadetek civilnih objektov v Izraelu legitimen, če se temu tako reče!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gambino ()

Gambino je izjavil:

Sicer pa je Izrael zadel tudi civilne objekte v Iranu, tako da je zadetek civilnih objektov v Izraelu legitimen, če se temu tako reče!

All top IRGC generals were living in penthouses

Blinder ::

In an interview to news agency Reuters, President Trump said he had initially tried to delay an Israeli strike, giving Iran ample time for diplomacy and dialogue, but added that he had given a 60-day ultimatum to Tehran, "And today was the 61st day," he said.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Kayzon ::

Cries victim while he strikes you in the back.

Every single time.

Malidelničar ::

Gambino je izjavil:

Ena Iranska raketa naj zadane zid objokovanja, da bo malo manj jokanja s strani Židekov.

Slovenski levičarji imate mokre sanje, vi ničle ne boste proti Židom naredili nič. 8-)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Comandante ::

dronyx je izjavil:

Stanje se bo precej hitro stabiliziralo. Če Iran jutri preneha biti izvoznik nafte (kar se bo najbrž zgodilo), bodo njegov tržni delež hitro zapolnili drugi. Nihče ne črpa blizu 100% kapacitet.

Comandante je izjavil:

dronyx je izjavil:

Stanje se bo precej hitro stabiliziralo. Če Iran jutri preneha biti izvoznik nafte (kar se bo najbrž zgodilo), bodo njegov tržni delež hitro zapolnili drugi. Nihče ne črpa blizu 100% kapacitet.

Savdijci lahko hitro nadomestijo, Norvežani, celo kakšna Brazilija, Angola mogoče.
Kaj je za Savdijce lepše, da Irance izrinejo iz trga.

k4vz0024 ::

A bo padla jedrska na Izrael? Sem,kar zaskrbljen.

Iran's Supreme Leader Khamenei is alive, security source tells Reuters
https://www.reddit.com/r/worldnews/comm...

Gambino ::

k4vz0024 je izjavil:

Iranci nimajo jedrskega orožja, imajo samo balistične rakete, ker so imeli oz imajo dobre znanstvene delavce na tem področju. Vse ostalo niti ne razvijajo, nimajo znanja.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 ::

k4vz0024 je izjavil:

Misliš, ali bo Izrael nukal njih...

Scaramouche3 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Hehe dobra 8-)

Malidelničar je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Hehe dobra 8-)

Izrael ima že dolgo orožje,saj jim ga je dal židovski lobi, za Iran pa ne vemo, ker so Ameri obtožili tudi Irak da ima, pol pa je bilo vseeno če nima...

ššš ::

Gambino je izjavil:

k4vz0024 je izjavil:

Iranci nimajo jedrskega orožja, imajo samo balistične rakete, ker so imeli oz imajo dobre znanstvene delavce na tem področju. Vse ostalo niti ne razvijajo, nimajo znanja.

Kaj ne razvijajo jedrskiga orožja? Na čem si ti? To je point celga tega konflikta.

JanBrezov ::

Ta video pravi, da je Iran močno pospešil bogatenje urana in ga bi lahko imel v nekaj tednih dovolj za 10 atomskih bomb. Zato napad.

The Israel-Iran War has Begun.

Blinder ::

ššš je izjavil:

Gambino je izjavil:

Kaj ne razvijajo jedrskiga orožja? Na čem si ti? To je point celga tega konflikta.

če se na tem forumu napiše kakšno grdo resnico o muslimanih te bannajo iz threada. Če pa nek gambino širi laži pa je vse okej. MMC moderiranje ..
Iran ima polno nafte. Zakaj bi država, ki je polna nafte, uporabljala nuklearne elektrarne? Ali jih sekira za co2 in podnebje? Odgovor je, da uporabljajo njihove elektrarne za skrivat njihov glavni namen, to je proizvodnja urana za ga uporabit v atomskih bombah. Zato tudi obogatujejo uran, uradno za njihovo civilno rabo, neuradno ga bogatijo za ga uporabit v atomski bombi.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Če proizvajajo uran imajo mogoče že dirty bomb. Ja tudi Izrael lahko ob hudih izgubah izgubi živce in jim pošlje jedrsko.

Dvomim, da Iran nima jedrske. Lahko so jo nabavili pri Kitajcih...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: k4vz0024 ()

bastadu ::

Poglejte to hitrost :O

The moment the "Kirya," the headquarters of the Israeli Defense Ministry, was hammered by an Iranian hypersonic missile, after evading several Israeli interceptors.

https://x.com/Megatron_ron/status/19336...

LeQuack ::

Ali bo Trump prvi predsednik po 2. svetovni ki bo uporabil nuklearno orožje? Nor je dost.
Quack !

Koliko pa ima Iran supersoničnih raket?

k4vz0024 je izjavil:

Če proizvajajo uran imajo mogoče že dirty bomb. Ja tudi Izrael lahko ob hudih izgubah izgubi živce in jim pošlje jedrsko.

Dvomim, da Iran nima jedrske. Lahko so jo nabavili pri Kitajcih...

Francozi..

Francozi so Izraelu priskrbeli tehnologijo za jedrsko.

LeQuack je izjavil:

Ali bo Trump prvi predsednik po 2. svetovni ki bo uporabil nuklearno orožje? Nor je dost.

Glede, da Trump ni ravno uravnotežen se lahko zgodi najhujše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: k4vz0024 ()

gozdar1 ::

k4vz0024 je izjavil:

Koliko pa ima Iran supersoničnih raket?

Vsaka balistična rakete je načeloma tudi "hipersonična", samo danes je v modi dodajat ta vzdevek.

:D

https://x.com/ME_Observer_/status/19336...
Today, Iran bombed terrorist infrastructure in Tel Aviv

bastadu je izjavil:

Poglejte to hitrost :O

A si star 4 leta? Vsaka raketa v zadnji fazi razvije neko hitrost.
Saj ni to balon, da bi se počasi spustil na tla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Strel455 ()

mihor ::

k4vz0024 je izjavil:

Glede, da Trump ni ravno uravnotežen se lahko zgodi najhujše.

To so babje čenče o 'neuravnovešenosti'. Ker ljudje ne zastopijo njegovih pravih namenov zadaj pač rečejo, da je nor, zmešan ipd.

cebelar123 ::

Prve slike zrušenega F 35

kow ::

To je nas lokalni travnik. Prepoznam travo.

Jarno ::

A je že bil kakšen uraden nagovor iz Vatikana?
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

cebelar123 je izjavil:

Ziher ja.

-
Mirage 2000 iz ene druge vojne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Strel455 ()

AvtoR ::

Repno krilo sigurno ni od Mirage 2000 na sliki.

Pa izpuh je enak kot pri f35.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AvtoR ()

Pokaži mi tole na F-35

+ kje je plac za tisto veliko IL zvezdo odzadaj??

bm1973 ::

cebelar123 je izjavil:

Meni zgleda bolj kot F-18, z malo Photoshopa...

Nos, kabina, to je F-18. Tudi vertikalni stabilizator je nagnjen...

Odstranjen en motor...

wcpapir ::

Vpt pravi da je mig 21 sam krilo zadnje zgleda kot ta je kontra obrnjeno.

F-18 ima čisto drugačen, širši trup
https://www.twz.com/air/f-a-18-super-ho...

IgorCardanof ::

Bo danes mal pavze, ker imajo americani parado in trump rojstni dan?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

kixs ::

Ognjemet pa mora bit...
««
141 / 188
»»