Forum » Programska oprema » Firefox bookmarks gone!?
Firefox bookmarks gone!?
hotlips ::
A kdo ve kako bi se dal ponovno pridt do bookmarksov v FF, ki so mi izginl, potem ko se mi je sesu comp?
Niso mi sicer izginl samo bookmarksi ampak tud vsi dodatki v FF, vendar se zaradi teh ne sekiram preveč, kar pa ne morem reči zaradi določenih bookmarkov, ki jih "krvavo" potrebijem.
LP hotlips
Niso mi sicer izginl samo bookmarksi ampak tud vsi dodatki v FF, vendar se zaradi teh ne sekiram preveč, kar pa ne morem reči zaradi določenih bookmarkov, ki jih "krvavo" potrebijem.
LP hotlips
Sm vidu tole, sam ni pomagal, ker so bli beckupi prazni. A je možn da mi je FF avtomacko profil zamenu in se je na neko defoult nastavu in če kako nazaj do prejšenga profila? Naprimer FF extensions sm vidu da so inštalirani, sam mi ne delajo (kot da jih nebi blo).
edit:
OK sicer dvomim da bodo te dodatne malenkosti komu pomagale pri prepoznavanju mojga problema, sam mogoče pa vsen.
Sm pa opazu da so se ohranil zadni naslovi v url vrstici (iz časa preden mi je zmrznu comp) in vedno ko zaženem FF se mi odpre v zmanšanem oknu čez 3/4 zaslona (kar prej ni blo case).
edit:
OK sicer dvomim da bodo te dodatne malenkosti komu pomagale pri prepoznavanju mojga problema, sam mogoče pa vsen.
Sm pa opazu da so se ohranil zadni naslovi v url vrstici (iz časa preden mi je zmrznu comp) in vedno ko zaženem FF se mi odpre v zmanšanem oknu čez 3/4 zaslona (kar prej ni blo case).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hotlips ()
Highlag ::
Vse je samo povezano z profili. Če se ne motim bi moral imeti na lokaciji kjer so spravljeni:
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
dve mapi. Ena je star-profil druga je nov profil. Privzet profil ima končnico ????????.default. Preden kaj povoziš naredi backup cele Profiles mape, nato pa v nov profil samo prekopiraj vsebino starega, tako da se prepiše.
I think . Vsaj sam sem si tako enkrat pomagal.
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
dve mapi. Ena je star-profil druga je nov profil. Privzet profil ima končnico ????????.default. Preden kaj povoziš naredi backup cele Profiles mape, nato pa v nov profil samo prekopiraj vsebino starega, tako da se prepiše.
I think . Vsaj sam sem si tako enkrat pomagal.
Never trust a computer you can't throw out a window
Pyr0Beast ::
Se mi zdi, da pomaga, če narediš nov bookmark :)
Drugače je bil pa podoben problem nekaj časa nazaj. Malo pobrskaj nazaj po S-t ju. :P
Drugače je bil pa podoben problem nekaj časa nazaj. Malo pobrskaj nazaj po S-t ju. :P
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Ja superbad. Jaz mam samo ?????????.default profil, zgrela da je ščp vse v k***c.
No če ma kdo še kakšno (+) izkušnjo z reševanjem tega problema se prporočam.
No če ma kdo še kakšno (+) izkušnjo z reševanjem tega problema se prporočam.
lei ::
js zmeri sam s 'search' poiscem bookmarks.htm in tisto verzijo k je najnovejsa uvozim u mozillo in je do zdej blo use ok. kam so pa teb zginli pa nimam pojma. no odkar vem za ta problem jih izvazam vsake tolko
Pyr0Beast ::
PBKC
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po neumnosti v Firefoxu izgubil vse zaznamke in gesla. Kako jih dobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2158 (1895) | refosk |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2036 (1834) | jozekuch |
» | Firefoxu se meša - pomagajteOddelek: Programska oprema | 1252 (1141) | veteran |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2024 (1838) | GupeM |
» | [firefox] izgubljeni bookmarkiOddelek: Programska oprema | 1767 (1702) | fahrenGONE |