Forum » Pomoč in nasveti » Prebarvanje/poliranje prenosnika
Prebarvanje/poliranje prenosnika
ztr1 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če se da plastika na prenosniku, predvsem zgornji del (torej hrbet zaslona) nekako spolirati, ker se mi je malo skraspal pa bi ga rad nekako obnovil ali pa sploral, na tak način, da ne bi naredil še večje škode. Poskusil sem že z neko polirno pasto, ki pa je naredila več škode kot koristi, plastika je edino bolj gladka.
Torej, se da to nekako obnoviti, ali pa vsaj s čim prebarvati?
lp
Zanima me, če se da plastika na prenosniku, predvsem zgornji del (torej hrbet zaslona) nekako spolirati, ker se mi je malo skraspal pa bi ga rad nekako obnovil ali pa sploral, na tak način, da ne bi naredil še večje škode. Poskusil sem že z neko polirno pasto, ki pa je naredila več škode kot koristi, plastika je edino bolj gladka.
Torej, se da to nekako obnoviti, ali pa vsaj s čim prebarvati?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povrnitev izbrisanih datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1596) | stalker |
» | basicscan.com-nezazeljen program, kako odstranitiOddelek: Programska oprema | 1567 (1357) | Tim10 |
» | Nenadne neformatirane particije ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 936 (900) | KontraCepec |
» | Zbrisal Inbox v M Thunderbirdu 1.0.2 Kako "odbrisat"???Oddelek: Programska oprema | 2531 (2354) | ZLOky |
» | 8 mm filmOddelek: Zvok in slika | 1862 (1689) | urban99 |