Forum » Strojna oprema » Pravilno vgrajevanje nove graficne kartice
Pravilno vgrajevanje nove graficne kartice
gavro ::
So kaksni postopki kako pravilno izkljuciti graficno in prikljuciti novo ali jo samo zgrabis in izvleces iz plate.
Pa zanima me ce predn vstavim novo grafo je dovolj da samo zbrisem v add or remove programs driverje od stare grafe al moram se kje kaj pobrisat?
Pa zanima me ce predn vstavim novo grafo je dovolj da samo zbrisem v add or remove programs driverje od stare grafe al moram se kje kaj pobrisat?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
BlackHole ::
Mislim, da bo dovolj. Upam, da ni treba opozarjat, da menjaj grafično pri izključenem računalniku.
LP Marko
jan01 ::
Za vsak slučaj daj po tem ko uninstalliraš driverje, pojdi v safe mode in z driver cleanerjem - download počisti ostanke driverja(izbereš vse od tistega proizvajalca, ki si jo imel).
Zdaj lahko mirno zamenjaš grafično.
Zdaj lahko mirno zamenjaš grafično.
kixs ::
Ce menjas graficno iste firme (iz Ati na Ati, oz. iz Nvidia na Nvidia), potem ne rabis nic sarit. Ce menjas firmo, pa je dobro prejsne driverje odstranit.
lp
lp
bosmla ::
Pa pazi ker imajo osnovne plosce na koncu PCIe utora zatice katere je potrebno sprostiti - mehansko torej z roko preden lahko potegnes kartico ven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | počasen računalnik(nov cpu in matična) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10560 (9645) | hojnikb |
» | Driver cleanerOddelek: Programska oprema | 2401 (2282) | dukenukem |
» | Vrže mi iz igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1016) | Sadida |
» | nova grafična kartica noče predvajat filmov v predvajalnikihOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1057) | Azrael |
» | VELIK problem z GeForce6600 GT !!!Oddelek: Strojna oprema | 2148 (1235) | Engineer_SLO |