» »

Kako odstraniti motnje zvoka(brnenje) iz compa na hi-fi

Kako odstraniti motnje zvoka(brnenje) iz compa na hi-fi

manijak80 ::

Lp

Imam integrirano 7. 1 zvočno kartico in povezavo na komponento prek kabla(banana-2x činč). Ko na komponenti pojačam jakost, nenormalno brni v zvočnikih. Se da to kako odstranit?

Hvala,

Matej

maticm ::

po vsej verjetnosti da...

BluPhenix ::

Malo preišči ta oddelek, je bilo že večkrat razloženo kako se zadevo omili ali celo odpravi.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Nevihta ::

Pozdravljen!

Imel enak problem, naredil celo znanost, prebral na stotine forumov, neki se je govorilo o galvanskem ločevalniku signala, katerega sem celo nabavil, uspelo mi ga pa ni preizkusiti, kajti sem problem rešil že prej in sicer s prehodom na optično povezavo.

Toplo priporočam!

LP
Nevihta

manijak80 ::

imam starejši receiver yamaha rx v2090. Na compu je izhod za optični in koaksialni kabel, kako pa naj zvežem to z receiverjem??

Hvala.

aiko ::

Sem imel isti problem... najlažje ga rešiš z nakupom KVALITETNIH kablov...

korenje_ver2 ::

jz sem imel isto probleme na starih oz. cenenih osnovnih ploscah. z nakupom popularnih plosc, se je ta problem odpravil. problem je pa verjetno z ozemljitvijo, kjer se potencial spreminja in tako povzroca hrescanje (moje amatersko mnenje :P)?

zlobcek ::

poizkusi vstekati racunalnik in komponento v isto električno vticnico in povej ce je kaj bolse:=)

ant ::

jaz pa imam isti problem ampak z mikrofonom. če hočem kaj posnet direktno na računalnik npr. priklop mixerja preko mikrofona.
problem izgleda tako, da zvok niha v glasnosti, torej malo naglas malo potiho. to se pojavlja skozi ves posnetek.

matična plata je asrock

thx

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ant ()

space_monkey ::

Zunanja zvocna kartica je ena resitev

r5r ::

V bistvu meni brni z notranjo ali z zunanjo zvočno kartico ... problem je v tem, da računalnik nima prave mase. Hotel sem rešiti tako, da bi povezal optično, vendar se nikjer ne dobi pretvornika iz optičnega kabla v jack banane 1/4" recimo. Vsaj kot samostojno komponento ne.
And it makes me wonder.

gumby ::

probaj kabelsko odklopit in porocaj...
my brain hurts

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

5.1 zvok v PC igrah?

Oddelek: Zvok in slika
384976 (1392) KTr1sk
»