Forum » Operacijski sistemi » zagon programa ob zagonu sistema CentOS
zagon programa ob zagonu sistema CentOS
CoCkTAil ::
Pred kratkim sem si vzpostavil server TrixBox (prej Asterisk@home). TrixBox temelji na operacijskem sistemu CentOS, ta pa je bil narejen iz Red Hat Enterprise.
Uporabljam dinamicni IP in zato zelim, da se ob zagonu sistema zazene programcek noip2, ki sporoci trenutni IP brezplacno registrirani domeni. Uspelo mi je, da se programcek zazene ob loginu uporabnika, ampak to je se vedno premalo. Programcek se mora zagnati ob zagonu operacijskega sistema, saj drugace sploh ne morem do njega dostopati.
Prosim za pomoc, kako to realizirati.
Hvala,
Aljaz
Uporabljam dinamicni IP in zato zelim, da se ob zagonu sistema zazene programcek noip2, ki sporoci trenutni IP brezplacno registrirani domeni. Uspelo mi je, da se programcek zazene ob loginu uporabnika, ampak to je se vedno premalo. Programcek se mora zagnati ob zagonu operacijskega sistema, saj drugace sploh ne morem do njega dostopati.
Prosim za pomoc, kako to realizirati.
Hvala,
Aljaz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejni restart pred zagonom windows sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 678 (579) | SkyEye90 |
» | [ Windows XP ] Samodejni zagon programovOddelek: Operacijski sistemi | 2919 (2698) | ZLOky |
» | Problem za zagonom računalnika!Oddelek: Pomoč in nasveti | 999 (940) | Jozek82 |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2511 (2001) | Gundolf |
» | Vrstni red zagnanih programov ob zagonu rač.Oddelek: Operacijski sistemi | 1420 (1296) | stefanc |