Forum » Kaj kupiti » kupiti zunanjo grafično ali računalnik
kupiti zunanjo grafično ali računalnik
far cry ::
Pred kratkim sem izvedel,da pride na trg zunanja grafična kartica za prenosnike.Se pravi,Asus xg station,z kartico nvidia 7900(cca 600€) ,ali se splača
kupiti to komponento ali pa je boljše kupiti kar nov računalnik.Imam namreč prenosnik Fujitsu Siemens A1650G.Ali bi ta zunanja grafična omogočala igranje igre CRYSIS?
kupiti to komponento ali pa je boljše kupiti kar nov računalnik.Imam namreč prenosnik Fujitsu Siemens A1650G.Ali bi ta zunanja grafična omogočala igranje igre CRYSIS?
dzinks63 ::
Kar nov računalnik nabavi , če misliš igrati CRYSIS. Za tekoče igranje CRYSIS in novejših prihajajočih iger ti priporočam nekaj v stilu FunTech INTEL Gamer E6600 2GB DDR2 8800GTX
Imaš pa še eno opcijo, kupi PlayStation 3 cana 600€, pa lahko zadržiš laptopa.
Imaš pa še eno opcijo, kupi PlayStation 3 cana 600€, pa lahko zadržiš laptopa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD novičkeOddelek: Novice / Procesorji | 5076 (3533) | Jst |
» | Problem z prenosnikom hp 6715bOddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (1056) | Zheegec |
» | Februarja že GeForce 9? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8538 (8534) | Senitel |
» | Kupujem računalnik, sam sestavimOddelek: Kaj kupiti | 4233 (4233) | BillieJoe |
» | Mobilna zunanja grafična karticaOddelek: Novice / Grafične kartice | 8384 (5815) | Trololololo1 |