Forum » Zvok in slika » ipod mini vprasanje
ipod mini vprasanje
Jure! ::
Zdravo
Imam ipod mini 4gb in baterija je fuc, tako da je ipod zmozen delovati priblizno 2 uri, kar je zelo malo. Zanima me, koliko stane menjava baterije in kje jo lahko zamenjam
Hvala lp
Imam ipod mini 4gb in baterija je fuc, tako da je ipod zmozen delovati priblizno 2 uri, kar je zelo malo. Zanima me, koliko stane menjava baterije in kje jo lahko zamenjam
Hvala lp
>>><<< ::
Glede menjave in cene se lahko pozanimaš v EPL, v Ljubljani. Oni so uvoznik za Apple v SLO.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Jure! ::
Ja, sej sm ze gledal, me pa se zanima ce se da kupuit baterijo slucajno kje v Slovenji, varjanta kaka spletna trgovina
Marc` ::
Sem jo zamenjal pred kratkim, narocil pri EPL.Nevem ce se majo na zalogi, pisi na info@epl.si pa vprasaj pa ti bodo poslali po povzetju če bodo imeli.
Stala pa je nekje 8k bivših sit, menjava je malo zajebana ampak gre, dobiš navodila pa pripomočke.
Lp.
Stala pa je nekje 8k bivših sit, menjava je malo zajebana ampak gre, dobiš navodila pa pripomočke.
Lp.
Marc_ koliko pa stane zamenjava, če mogoče veš?
Marc` ::
Zamenjava se ne splača, če misliš dat na servis njim...ker imajo 40€ delovno uro , in nevem koliko bi ti potem zaračunali. Zamenjava je z navodili in pripomočki ni tako težka, samo pazljivo in mislim da ne bo problema. Imaš ipoda še v garanciji? Baterija se ponavadi poslabša izven garancijskega roka tako da dvomim, da je to problem.
Trenutno še nimam problemov, samo mislim, da mi baterija ne zdrži 14 ur kot je napisano (imam iPoda nano 1.generacije).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Izkušnja z EPL - obtožili so me, da imam neoriginal ekran (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42397 (30419) | TheBlueOne |
» | iPodOddelek: Kaj kupiti | 1956 (1185) | __Devil__ |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4376 (2765) | kapca81 |
» | homemade adapter za iPod miniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3096 (2421) | Nejc Pintar |
» | In zdaj še iPod miniOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2660 (2660) | Road Runner |