Forum » Strojna oprema » Cross Fire
Cross Fire
matej888 ::
Stvar je taka:
Imam dve graficne kartice ATI x800rx 256Mb, in bi si rad sestavil Cross Fire varianto, pa me zanima ce ima kdo kaj izkusenj s tem. V postev pridejo bolj prakticni in konkretni predlogi npr. katera osnovna plosca bi bila najbolj ustrezna (gledam namrec na ASUS M2R32-MVP ali kaj podobnega...), ce se sploh splaca oz. ima kdo kaksne izkusnje s tem? Procesor naj bi bil AMD.
Na kaj moram paziti?
Kaksne karakteristike moram upostevat pri nabavi osnovne plosce in napajalca (600W+?)
Za cimprejsnje odgovore/nasvete se globoko zahvaljujem.
Matej
Imam dve graficne kartice ATI x800rx 256Mb, in bi si rad sestavil Cross Fire varianto, pa me zanima ce ima kdo kaj izkusenj s tem. V postev pridejo bolj prakticni in konkretni predlogi npr. katera osnovna plosca bi bila najbolj ustrezna (gledam namrec na ASUS M2R32-MVP ali kaj podobnega...), ce se sploh splaca oz. ima kdo kaksne izkusnje s tem? Procesor naj bi bil AMD.
Na kaj moram paziti?
Kaksne karakteristike moram upostevat pri nabavi osnovne plosce in napajalca (600W+?)
Za cimprejsnje odgovore/nasvete se globoko zahvaljujem.
Matej
Tech-freak
dejansan ::
glede na to, da imaš samo grafiki se ti po moje ne splača zdaj kupovati plate zanju
boš bolje naredil, če ju prodaš pa za ta denar eno boljšo nabaviš
boš bolje naredil, če ju prodaš pa za ta denar eno boljšo nabaviš
dejansan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri overclockingu procesorjaOddelek: Navijanje | 2148 (1338) | hojnikb |
» | Iščem OP za Q9550 in E7400Oddelek: Kaj kupiti | 1490 (1072) | safast |
» | crknu laptop - matična ali procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2157 (1890) | JayKay |
» | need hardware help!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1110) | Pyr0Beast |
» | Problem - zvok! Pomoč.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1579) | cekr |