Forum » Izdelava spletišč » PHP-NUKE Problem pri registraciji administratorja!
PHP-NUKE Problem pri registraciji administratorja!
JAX ::
Mam en mejhn problem, (upam da je majhn) in sicer na svoj apache sm postavu php-nuke 7.7 (to sm naredu kar z appserv addon)
v confih.php sm naštimu geslo mysql baze, probu v mozili zagnat stran in delalo je. Ko pa sem hotel iti pod administratorja, se je pa zataknilo... nimam administratorskega ID-ja... kak to dobim, ker nekaj sem prebral da nardiš superuserja.... sm sam mi še kar noče vpisat... morda je v mysql kaj narobe, ker tud drgač mi noče registrirat, ker mi ne pošlje emaila za potrditev.
a je ta admin že prej kje naštiman, in sm jaz to spregledal?
LP, Jaka
v confih.php sm naštimu geslo mysql baze, probu v mozili zagnat stran in delalo je. Ko pa sem hotel iti pod administratorja, se je pa zataknilo... nimam administratorskega ID-ja... kak to dobim, ker nekaj sem prebral da nardiš superuserja.... sm sam mi še kar noče vpisat... morda je v mysql kaj narobe, ker tud drgač mi noče registrirat, ker mi ne pošlje emaila za potrditev.
a je ta admin že prej kje naštiman, in sm jaz to spregledal?
LP, Jaka
Be what you are!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253030 (27695) | miko22 |
» | Začetniški php problemOddelek: Programiranje | 1906 (1723) | Lion29 |
» | login v phpju?Oddelek: Programiranje | 1620 (1280) | rc-car |
» | PHP help!Oddelek: Programiranje | 1733 (1571) | rc-car |
» | PHP in MySqlOddelek: Programiranje | 958 (779) | lordgreg |