Forum » Zvok in slika » Logitech 5.1 zvočniki in čudni glasovi
Logitech 5.1 zvočniki in čudni glasovi
Rotaidal ::
če dam volume do konca, se ven iz zvočnikov slišijo neki pogovori...nek francoz nekaj govori, pol neka ženska po madzarsko...lol, od kje so ti glasovi?
- spremenil: Rotaidal ()
bremzzi ::
ne paničari, malo dnarja malo muzike, pač poceni izdelava in slaba zaščita elektronike, nisi edini. maš x-530?
Lynx ::
Sem meu tut podoben problem sam da je men lovil neke hrvate pa madžare. Pa sem dal v woofer mrežo, tako ko majo mikrovalovke da ne žarčijo vn. Nahaja se v vratih in v sami napravi. Namestil sem jo v woofer in zadevo deloma rešil za kakih 70%, saj ta mreža preprečuje dostop signala. So pa tudi odprti deli in tega ne moremo 100% zakriti in se je še vedno malo čulo samo veliko manj.
Ne odgovarjam za kako skurjeno elektroniko oz. zastonj nabavljen material, če vam nebi delovalo.
Ne odgovarjam za kako skurjeno elektroniko oz. zastonj nabavljen material, če vam nebi delovalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z aktivnim wooferjemOddelek: Zvok in slika | 1006 (845) | Scorpy84 |
» | Ali je možno subwoofer od 2.1 zvočnikov za pc uporabit na 5.1 souround receiverjuOddelek: Zvok in slika | 647 (552) | Cuoresportivo |
» | woofer (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5693 (5213) | cojss |
» | program za večjo izhodno moč zvočnikovOddelek: Programska oprema | 1272 (1088) | dëych |
» | subwooferOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1862 (1714) | teoo |