Forum » Zvok in slika » Težave z integrirano zvočno Realtek ALC 882
Težave z integrirano zvočno Realtek ALC 882
dolenc ::
Torej problem se pojavi ko prižgem opcijo Dolby digital live. Nekaj časa dela, če recimo poslušam glasbo, ko pa enkrat malo obremenim CPU se zaslišijo neki čudni prasketajoči zvoki in kmalu za tem zvok izgine, kot da bi se zvočniki sesul in, da dobim zvok nazaj moram izklopit in vklopit ojačevalec.
Hec je v tem da z Win XP x86, dela vse, če pa uporabim Win XP x64 ali Visto (vseeno kero verzijo) pa pride do tega. Če dolby live ne vklopim dela normalno zvok, samo jst bi mel kar vklopljenega :).
Zvočna je integrirana na plošči Asus p5wd2 premium, povezana z zvočniki z optičnim kablom, zvočniki pa so neki Soundbird digital pst. Poskusil sem že stare in najnovešje gonilnike in pa nek Win HD audio fix, pa brez uspeha.
Hec je v tem da z Win XP x86, dela vse, če pa uporabim Win XP x64 ali Visto (vseeno kero verzijo) pa pride do tega. Če dolby live ne vklopim dela normalno zvok, samo jst bi mel kar vklopljenega :).
Zvočna je integrirana na plošči Asus p5wd2 premium, povezana z zvočniki z optičnim kablom, zvočniki pa so neki Soundbird digital pst. Poskusil sem že stare in najnovešje gonilnike in pa nek Win HD audio fix, pa brez uspeha.
dolenc ::
No sem ugotovil, da če malo odvijem procesor, da potem dela. Tko, da neki ma veze s stabilnostjo sistema in gonilniki.
Sem raje se enkrat posnel Win XP normal edition in vse dela kot se spodobi
Sem raje se enkrat posnel Win XP normal edition in vse dela kot se spodobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 zvok v PC igrah?Oddelek: Zvok in slika | 4978 (1394) | KTr1sk |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5353 (3668) | jRk0 |
» | Katero zvočno kartico za 5.1 sistem?Oddelek: Kaj kupiti | 1819 (1437) | Nevihta |
» | Težave s konfiguracijo sistema 5.1Oddelek: Zvok in slika | 1800 (1652) | settler |
» | 5.1 problem z AC97Oddelek: Zvok in slika | 2222 (1712) | glinik |