» »

Pariz - iskanje prenočišča

Pariz - iskanje prenočišča

perci ::

5. maja grem v Pariz in potrebujem prenočišče za 5 noči za dve osebi.

Ne bi rad šel v totalno luknjo, Hilton pa tudi ni moja prva izbira. Recimo, hoteli formel 1 so več kot OK. Lahko je tudi hostel, vendar brezpogojno double oz. twin soba. Mora biti center.

Zanima me, če je bil kdo v kaki fajni in cenovno relativno ugodni namestitvi. Če ja, do tell :D.

LP Pero

Zeberdee ::

Si poizkusil mogoče pri kakih privatnikih?

MiranRxx ::

Jaz sem nasel pri hostelworld za 18 evrov po glavi, soba s kopalnico. Ne tocno v centru vendar tik ob metroju v predelu tam kjer je moulin rouge.
Za vse ki bi radi poleteli ali se šolali: http://www.lcm-club.si/
jadralno.letenje@amis.net

Sej ni problem najti prenočišča. Maš hostlov in hotelčkov ko listja in trave. In ravno zaradi tega me zanima, če je kdo bil v kakšnem kul in ugodnem, pa da je bil zadovoljen.

Če se le da, prenočišča izbiram po priporočilih.:))

MiranRxx: Hmmm, nekam poceni je tole. Si bil zadovoljen?

_marko ::

Jaz sem pri hostel world nasel v Bruslju za 28eur na osebo na noc dvoposteljno sobo s kopalnico.
Vsej je bilo solidno, ni nek luksuz, ampak je vseeno ok.

Probaj.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

iskra ::

perci: GoTo [ZS].
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Gwanaroth ::

V Parizu definitivno Etap.
Lights often keep secret hypnosis..

Gwanaroth: Starci so bli enkrat v etapu, pa se mi zdi, da to ni lih v centru?

marko: Ja, sej verjamem, da si nasel ok. Sam midva sva enkrat v londonu eno ne tok optimalno resitev nasla in v zadnji fazi bova pac tudi to naredila. Ce se pa da, raje vzameva priporočeno zadevo.

sm0key ::

Smo bili v Parizu kakšne 4 leta nazaj:
bližje centra greš, dražje je, poleg tega je center v Parizu....HUUUGE ;)
Metro je zakon! sploh ni treba komplicirat, četudi si malo dlje od centra, v borih 15min si kjerkoli v centru...razen seveda, če vam je tedenska metro karta predraga...Na žalost se ne spomnim imena motela v katerem smo bli (motel pravim, ker ni bil ravno hotel, nor hostel, je neka privatna apartma zadeva s sobami za 2, 3, ali 4 osebe in s kopalnico), je blo pa dokaj poceni; cca. 20 EUR na glavo including zajtrk.

Je pa še ena varjanta. V tujini je folk veliko bolj odprt, mi smo za en teden Berlina najeli flat nekega para, ki je šel isti teden na Švedsko. Starejši 3 sobni flat v Kreuzbergu (cca. 10min z u-bahnom do centra), najem za en teden 120EUR! stavim, da se za kakšno podobno varjatno da zmenit tudi v Parizu!

pa lepe počitnice! ;)

BluPhenix ::

http://www.hostelworld.com/

Pogledaš opis, pogledaš oceno uporabnikov in pogledaš morebitne komentarje, lahko si ustvariš zelo jasno sliko. Februarja smo bili v Londonu, našli hostel tako. Iz komentarjev in ocen smo izvedeli vse kar je bilo potrebno, večina napisanih stvari je tudi držala.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

BP: Lej, poznam hostelworld. Sem ze uporabljal.

Ce slucajno nisem bil dovolj jasen - zanimajo me neposredne izkusnje slo-techovcev.

MiranRxx ::

Perci, midva sva bila zadovoljna s hostlom, soba, kopalnica, res mala ampka najina. Skupna je pac tako, odvisno od casa. Kuhinja, pa ni bila uporabna, posode malo, pa se tista polna ostankov makaronvo. kavo so si eni kuhali v 5 literskem loncu, samo dve kavici.
Mi je bilo pomembno samo spanje in kopalnica. Hrana iz vrecke, ali jutranja kavica v bistrojih.
Sedaj hitim v London s prvim letalom iz MB. HURA!
Za vse ki bi radi poleteli ali se šolali: http://www.lcm-club.si/
jadralno.letenje@amis.net

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letalske karte + hotel

Oddelek: Loža
91265 (992) mojca
»

Poceni v Francijo (strani: 1 2 )

7923545 (18544) Karaya 52
»

Izlet v VB

61733 (1560) popster
»

Najcenejši leti do Pariza in vse Informacije o tem

109259 (7195) inferno666
»

Jeseni greva s punco v London... (strani: 1 2 )

7638628 (35192) strictom

Več podobnih tem