Forum » Loža » Pariz - iskanje prenočišča
Pariz - iskanje prenočišča
perci ::
5. maja grem v Pariz in potrebujem prenočišče za 5 noči za dve osebi.
Ne bi rad šel v totalno luknjo, Hilton pa tudi ni moja prva izbira. Recimo, hoteli formel 1 so več kot OK. Lahko je tudi hostel, vendar brezpogojno double oz. twin soba. Mora biti center.
Zanima me, če je bil kdo v kaki fajni in cenovno relativno ugodni namestitvi. Če ja, do tell .
LP Pero
Ne bi rad šel v totalno luknjo, Hilton pa tudi ni moja prva izbira. Recimo, hoteli formel 1 so več kot OK. Lahko je tudi hostel, vendar brezpogojno double oz. twin soba. Mora biti center.
Zanima me, če je bil kdo v kaki fajni in cenovno relativno ugodni namestitvi. Če ja, do tell .
LP Pero
MiranRxx ::
Jaz sem nasel pri hostelworld za 18 evrov po glavi, soba s kopalnico. Ne tocno v centru vendar tik ob metroju v predelu tam kjer je moulin rouge.
Za vse ki bi radi poleteli ali se šolali: http://www.lcm-club.si/
jadralno.letenje@amis.net
Sej ni problem najti prenočišča. Maš hostlov in hotelčkov ko listja in trave. In ravno zaradi tega me zanima, če je kdo bil v kakšnem kul in ugodnem, pa da je bil zadovoljen.
Če se le da, prenočišča izbiram po priporočilih.
Če se le da, prenočišča izbiram po priporočilih.
_marko ::
Jaz sem pri hostel world nasel v Bruslju za 28eur na osebo na noc dvoposteljno sobo s kopalnico.
Vsej je bilo solidno, ni nek luksuz, ampak je vseeno ok.
Probaj.
Vsej je bilo solidno, ni nek luksuz, ampak je vseeno ok.
Probaj.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
iskra ::
perci: GoTo [ZS].
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Gwanaroth: Starci so bli enkrat v etapu, pa se mi zdi, da to ni lih v centru?
marko: Ja, sej verjamem, da si nasel ok. Sam midva sva enkrat v londonu eno ne tok optimalno resitev nasla in v zadnji fazi bova pac tudi to naredila. Ce se pa da, raje vzameva priporočeno zadevo.
marko: Ja, sej verjamem, da si nasel ok. Sam midva sva enkrat v londonu eno ne tok optimalno resitev nasla in v zadnji fazi bova pac tudi to naredila. Ce se pa da, raje vzameva priporočeno zadevo.
sm0key ::
Smo bili v Parizu kakšne 4 leta nazaj:
bližje centra greš, dražje je, poleg tega je center v Parizu....HUUUGE ;)
Metro je zakon! sploh ni treba komplicirat, četudi si malo dlje od centra, v borih 15min si kjerkoli v centru...razen seveda, če vam je tedenska metro karta predraga...Na žalost se ne spomnim imena motela v katerem smo bli (motel pravim, ker ni bil ravno hotel, nor hostel, je neka privatna apartma zadeva s sobami za 2, 3, ali 4 osebe in s kopalnico), je blo pa dokaj poceni; cca. 20 EUR na glavo including zajtrk.
Je pa še ena varjanta. V tujini je folk veliko bolj odprt, mi smo za en teden Berlina najeli flat nekega para, ki je šel isti teden na Švedsko. Starejši 3 sobni flat v Kreuzbergu (cca. 10min z u-bahnom do centra), najem za en teden 120EUR! stavim, da se za kakšno podobno varjatno da zmenit tudi v Parizu!
pa lepe počitnice! ;)
bližje centra greš, dražje je, poleg tega je center v Parizu....HUUUGE ;)
Metro je zakon! sploh ni treba komplicirat, četudi si malo dlje od centra, v borih 15min si kjerkoli v centru...razen seveda, če vam je tedenska metro karta predraga...Na žalost se ne spomnim imena motela v katerem smo bli (motel pravim, ker ni bil ravno hotel, nor hostel, je neka privatna apartma zadeva s sobami za 2, 3, ali 4 osebe in s kopalnico), je blo pa dokaj poceni; cca. 20 EUR na glavo including zajtrk.
Je pa še ena varjanta. V tujini je folk veliko bolj odprt, mi smo za en teden Berlina najeli flat nekega para, ki je šel isti teden na Švedsko. Starejši 3 sobni flat v Kreuzbergu (cca. 10min z u-bahnom do centra), najem za en teden 120EUR! stavim, da se za kakšno podobno varjatno da zmenit tudi v Parizu!
pa lepe počitnice! ;)
BluPhenix ::
http://www.hostelworld.com/
Pogledaš opis, pogledaš oceno uporabnikov in pogledaš morebitne komentarje, lahko si ustvariš zelo jasno sliko. Februarja smo bili v Londonu, našli hostel tako. Iz komentarjev in ocen smo izvedeli vse kar je bilo potrebno, večina napisanih stvari je tudi držala.
Pogledaš opis, pogledaš oceno uporabnikov in pogledaš morebitne komentarje, lahko si ustvariš zelo jasno sliko. Februarja smo bili v Londonu, našli hostel tako. Iz komentarjev in ocen smo izvedeli vse kar je bilo potrebno, večina napisanih stvari je tudi držala.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
BP: Lej, poznam hostelworld. Sem ze uporabljal.
Ce slucajno nisem bil dovolj jasen - zanimajo me neposredne izkusnje slo-techovcev.
Ce slucajno nisem bil dovolj jasen - zanimajo me neposredne izkusnje slo-techovcev.
MiranRxx ::
Perci, midva sva bila zadovoljna s hostlom, soba, kopalnica, res mala ampka najina. Skupna je pac tako, odvisno od casa. Kuhinja, pa ni bila uporabna, posode malo, pa se tista polna ostankov makaronvo. kavo so si eni kuhali v 5 literskem loncu, samo dve kavici.
Mi je bilo pomembno samo spanje in kopalnica. Hrana iz vrecke, ali jutranja kavica v bistrojih.
Sedaj hitim v London s prvim letalom iz MB. HURA!
Mi je bilo pomembno samo spanje in kopalnica. Hrana iz vrecke, ali jutranja kavica v bistrojih.
Sedaj hitim v London s prvim letalom iz MB. HURA!
Za vse ki bi radi poleteli ali se šolali: http://www.lcm-club.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Letalske karte + hotelOddelek: Loža | 1265 (992) | mojca |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23545 (18544) | Karaya 52 |
» | Izlet v VBOddelek: Loža | 1733 (1560) | popster |
» | Najcenejši leti do Pariza in vse Informacije o temOddelek: Loža | 9259 (7195) | inferno666 |
» | Jeseni greva s punco v London... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38628 (35192) | strictom |