Forum » Pomoč in nasveti » ZANIMIVO, DA BI GRIZEL OD...
ZANIMIVO, DA BI GRIZEL OD...
mylos ::
Pol leta sem čakal driverje za monitor LG STUDIOWORKS 77T5 za winXP in končno sem jih dobil in inštaliral, pa ni nobene razlike v nastavitvah. Še vedno nimam opcije, kjer bi lahko nastavil OPTIMALNO FREKVENCO OSVEŽEVANJA ZA KARTICO. Bi mogoče moral kako drugače inštalirat v WinXP driverje za monitor, da bi mi dalo več kot le 100Hz hitrosti osveževanja?
Kar mačka SKOTI, to MOUSE lovi.
Matek ::
Brezveze je uporablat višje frekvence od 100 Hz., ker se anomalije lahko pojavlajo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
ender ::
1. a maš grafično pravilno nastavljeno
2. nad 100Hz se ti splača samo če maš ultrakvaliteten kabel (ali pa BNC), sicer postane slika meglena in/ali po(dvo|tro)jena
če pa nikakor ne gre je pa tuki še zmeri dobri stari PowerStrip. S tem boš loh monitor navil do zadnega herca.
JLP ::
Ja u WinXP/2000 zarad drajverjov od monitorja ne boš dobu settingsa optimal tko kot je u Win9x. Boš mogu kr uporablat programčke k ti frekvenco na največjo možno naštelajo. Jest recmo uporablam RefreshLock
Live long and prosper!
AngelOfDeath ::
Nisi povedal kako graficno uporabljas ce uporabljas kako z nvidiinim cipom si install program nvreffix kjer si lahk potem nastavis resolucijo in frekvenco
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | freq osveževanja = max 60 Hz!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (844) | Golden eye |
» | monitor na 100hzOddelek: Strojna oprema | 1291 (1137) | ChiefThunder |
» | Radeon 7200 velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (875) | CaqKa |
» | nvida driver kje so frekvence nad 85mhzOddelek: Programska oprema | 1782 (1680) | TheHijacker |
» | XP-ji zmznejo pri inštalaciji...Oddelek: Operacijski sistemi | 1584 (1307) | TheHijacker |