Forum » Strojna oprema » kupiti disk z bad sektorji?
kupiti disk z bad sektorji?
Lux ::
Imam ponudbo za 10€, 40 gb barracuda disk, ki ima 60 bad sektorjev.
Kaj to pomeni? Ali se da bad sektorje "izbočit/ osamit in uporabiti "zdrav" del diska? Ali to pomeni da se bo verjetnosti to nadaljevalo, in bo vedno več bad sektorjev?
LP
Kaj to pomeni? Ali se da bad sektorje "izbočit/ osamit in uporabiti "zdrav" del diska? Ali to pomeni da se bo verjetnosti to nadaljevalo, in bo vedno več bad sektorjev?
LP
Maggio ::
60 sektorjev ne 60mb
bad sektorji so znanilci propadanja diska jaz sem jih z nekaterimi programi popravil vendar je to samo za nekaj časa in na tak disk se ne moreš nikoli zanest
lp
bad sektorji so znanilci propadanja diska jaz sem jih z nekaterimi programi popravil vendar je to samo za nekaj časa in na tak disk se ne moreš nikoli zanest
lp
kixs ::
Ce ima ze 60MB bad sektorjev, potem je ta disk samo se za odpis.
Recimo, da bi se ga dalo ponucat za kaksno testiranje oz. igranje z racunalnikom. Za resno delo pa nikakor ne. Cena pa ne bi smela bit vec kot par €.
lp
Recimo, da bi se ga dalo ponucat za kaksno testiranje oz. igranje z racunalnikom. Za resno delo pa nikakor ne. Cena pa ne bi smela bit vec kot par €.
lp
dolegar ::
Ne kupiti takega diska. Takoj, ko ga kupiš čakaš kateri dan ti bo se crknilo in boš ob vse podatke. S tem, da ko se pojavljajo novi sektorji ti neha delati kakšen program, ki je ravno tam nameščen (recimo OS) kar pomeni, da ga ne boš mogel uporabljati oz. boš moral "popravljati" sistem.
nonenone ::
ma za majhen denar dobiš nov dober disk, kupi 160 Gb, imaš ata, sata, kar želiš, ne kupuj takih stvari, kdor hitro da , dvakrat da, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bad sektorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1139) | kalcek16 |
» | Kako priklopit 2.5' disk na navaden PC?Oddelek: Strojna oprema | 1148 (944) | Phoebus |
» | bad sektorji v >HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1119) | Thanatos |
» | bad sectors na novem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1535 (1421) | Boky |
» | Kako odstranit BAD SEKTOR?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1672) | YiMMi |