Forum » Operacijski sistemi » Problem 2000
Problem 2000
anzy panzy ::
Torej ... sem še dokaj nov v nalaganju operacijskih sistemov ... in ker imam doma en tak fancy, star računalnik, ki ga je moj brat totalno zaštekal, sem se odločil malo instalirat.
Izvedel sem, da je windows 2000 verjetno najbolj stabilen windows nasploh, zato sem se ga odločil instalirati na sveže sformatiran trdi disk. No, in po dolgih mukah mi je celo uspelo pognati instalacijo in po nekaj korakih se je pojavil problem ... kopija, ki sem jo hotel instalirati ni vsebovala nastavitev za slovensko tipkovnico ... in ker je tam potrebna slovenska tipkovnica me zanima, če je možno te nastavitve dodati še po instalaciji (in kako), ali je treba spet vse jovo na novo ... z drugo verzijo? (pa tiste neke regionalne nastavitve majo slučajno tudi kakšen praktičen pomen? .... ker tam tud ni blo Slovenije)
Hvala za odgovore! (in ne ... to ni moj dvatisoči problem danes)
(aja, pa ne me napadit z linux-fan izjavami ... ne vžge.)
Izvedel sem, da je windows 2000 verjetno najbolj stabilen windows nasploh, zato sem se ga odločil instalirati na sveže sformatiran trdi disk. No, in po dolgih mukah mi je celo uspelo pognati instalacijo in po nekaj korakih se je pojavil problem ... kopija, ki sem jo hotel instalirati ni vsebovala nastavitev za slovensko tipkovnico ... in ker je tam potrebna slovenska tipkovnica me zanima, če je možno te nastavitve dodati še po instalaciji (in kako), ali je treba spet vse jovo na novo ... z drugo verzijo? (pa tiste neke regionalne nastavitve majo slučajno tudi kakšen praktičen pomen? .... ker tam tud ni blo Slovenije)
Hvala za odgovore! (in ne ... to ni moj dvatisoči problem danes)
(aja, pa ne me napadit z linux-fan izjavami ... ne vžge.)
gumby ::
daj kljukico pri "central european" v regional settings + apply
nato bos lahk dodal slovensko tipkovnico
nato bos lahk dodal slovensko tipkovnico
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se znebiti forsiranega slovenskega jezika v Win 10?Oddelek: Operacijski sistemi | 4009 (3591) | 111111111111 |
» | Tipkovnica v ciriliciOddelek: Pomoč in nasveti | 4095 (3898) | Ramon dekers |
» | Uradno izšel Ubuntu 5.10 - Breezy Badger (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7638 (5975) | 64202 |
» | windows 2000 slo znaki (tipkovnica)Oddelek: Operacijski sistemi | 1763 (1746) | Area_51 |
» | slo tikovnica v WIN2000proOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (1034) | ali3n |