Forum » Konzole » Iščem nekoga, ki bi mi vgradil wiikey??
Iščem nekoga, ki bi mi vgradil wiikey??
tina-n-robi ::
pozdrav,
rabim pomoč. iz italije sem naročil wiikey in ga že dobil. imam pa težavo pri lotanju, ker je vse skupaj tako majhno, da mi ne uspe pravilno zvezat kontaktov.
če je kdo tukaj, da bi mi zadevo zlotal skupaj (seveda ne zastonj), se priporočam za informacijo. po možnosti v LJ.
pošljite mi mejl na sch@email.si
tnx tnx in lepo se imejte!!!!
p.s. admin, saj bi dal pod oglase, a ne vem če je to res pravi oglas k je to tok specifična stvar???
rabim pomoč. iz italije sem naročil wiikey in ga že dobil. imam pa težavo pri lotanju, ker je vse skupaj tako majhno, da mi ne uspe pravilno zvezat kontaktov.
če je kdo tukaj, da bi mi zadevo zlotal skupaj (seveda ne zastonj), se priporočam za informacijo. po možnosti v LJ.
pošljite mi mejl na sch@email.si
tnx tnx in lepo se imejte!!!!
p.s. admin, saj bi dal pod oglase, a ne vem če je to res pravi oglas k je to tok specifična stvar???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nateg na bolhi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19827 (15074) | francek1 |
» | Plačljivi oglasi na svoji web straniOddelek: Omrežja in internet | 4411 (2599) | slovenec_89 |
» | ATI All in Wonder 8500DV zlomljen pin na konektorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (920) | Kekec |
» | pomagajte pri določanju cenOddelek: Kaj kupiti | 862 (743) | globoko grlo |
» | ISA konektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1782 (1595) | totimato |