Forum » Operacijski sistemi » win 2000 vprašanje
win 2000 vprašanje
trto ::
Zanima me nekaj! Win 2000 ko se postavi noter zahteva geslo in tu pritisnem enter. Kako naštimaš da bi se računalnik kar sam postavil v windows brez tega? Uporabnik je samo eden!
Lp
Lp
- spremenil: trto ()
barbarpapa1 ::
Pozdrav
Na domačem računalniku imam W2K. Zadevo, ki jo opisuješ, sem nasatvil z Tweak UI Utilities (so v control panelu, če jih nimaš, pa jih lahko od MS-ja dolpotegneš). V Tweak UI-ju je en zavihek z nazivom Logon. Tam obkljukaš možnost "Log on automatically at system startup" in vpišes uporabniško ime ter geslo, nato pa klikneš na OK in zadeva bi morala ob naslednjem zagonu delati.
LP
Jože
Na domačem računalniku imam W2K. Zadevo, ki jo opisuješ, sem nasatvil z Tweak UI Utilities (so v control panelu, če jih nimaš, pa jih lahko od MS-ja dolpotegneš). V Tweak UI-ju je en zavihek z nazivom Logon. Tam obkljukaš možnost "Log on automatically at system startup" in vpišes uporabniško ime ter geslo, nato pa klikneš na OK in zadeva bi morala ob naslednjem zagonu delati.
LP
Jože
gumby ::
control panel->users and passwords-> odstrani kljukico pri "users must enter a user name and password..."
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1644) | smrekca |
» | Uporabniški Računi XPOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (856) | ABX |
» | [Windows][XP] Samodejna prijava v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1659 (1428) | M-XXXX |
» | Win Server 2003Oddelek: Operacijski sistemi | 1010 (922) | Kebab |
» | Nastavitev desnega klika v WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1038 (874) | Tr0n |