Forum » Izdelava spletišč » XBASE.SI
XBASE.SI
XBASE.SI ::
Sej vsak dizajn za joomlo je TEAMPLATE ... seveda lahko ga sam naredis lahko ga pa download
sasox ::
Ja, smešno je to, da ste kao grafični dizajnerji pa nešto...
Gre za template ja_villadi.
http://www.joomlart.com/template/ja_vil...
Sej res ni nobene podobnosti, sorry :) Grafični dizajnerji my ass.
Gre za template ja_villadi.
http://www.joomlart.com/template/ja_vil...
Sej res ni nobene podobnosti, sorry :) Grafični dizajnerji my ass.
XBASE.SI ::
Hm počaki zakaj bi jst nekaj delal če mi ni treba ... a ni vseno kkšen je dizajn ... men je bolj pomembno ozdaje oz.administracija ... dizajn pride šele pri izdelavi logotipov, spletnih pasic ...
urban99 ::
In kaj naj bi ti potem ocenili - izgled ankete in velike reklame za firefox na desni?! Kot 'studio za grafični dizajn' z 'unikatnim grafičnim oblikovanjem' si zaslužite en (bom ostal korekten) vzgojni ukrep za zavajanje morebitnih strank... no mercy with copycats!
bluefish ::
se strinjam. Sploh pa je neumno spraševati za oceno strani, ki je narejena s pomočjo template-a oz. je CMS pobran iz neta.
BluPhenix ::
Prosim, da se zjasniš kaj bi rad, da ti ljudje ocenjujejo.
Grafiko si že izključil, administrativni del in ozadje ljudem itak ni dostopno. Pa še to je joomla, torej ni kaj ocenit?
Če bi pa rad samo oglaševal, pa ne bo šlo.
Grafiko si že izključil, administrativni del in ozadje ljudem itak ni dostopno. Pa še to je joomla, torej ni kaj ocenit?
Če bi pa rad samo oglaševal, pa ne bo šlo.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko bi stala taksna sletna stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10085 (7377) | TheBlueOne |
» | Cena za spletno trgovino?Oddelek: Izdelava spletišč | 6643 (5694) | HardFu |
» | Ocena moje spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8278 (5014) | Goran's Blog |
» | (O)cena spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1303 (1149) | alessio2 |
» | Ocena designaOddelek: Izdelava spletišč | 2686 (1514) | pickle_rick |