Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično
Problem z grafično
dionyzy ::
Pozdravljeni.
Sem nov na forumu in če bi lahko pomagali.
Imam grafično x1950pro pci-e.Včeraj sem igral igrico CoH in mi je po 20 min. igranja vrglo monitor v stanby,računalnika mi ni resetiralo.Sem ga resetiral in probal še enkrat,isto.
Hvala.
Sem nov na forumu in če bi lahko pomagali.
Imam grafično x1950pro pci-e.Včeraj sem igral igrico CoH in mi je po 20 min. igranja vrglo monitor v stanby,računalnika mi ni resetiralo.Sem ga resetiral in probal še enkrat,isto.
Hvala.
taisan ::
pazi! pejt ti najprej v ohranjevalnik zaslona ter napajalne nastavitve pogledat, preden kaj novega kupujes...
iskljuci auto standby itd...
iskljuci auto standby itd...
dionyzy ::
Pomoje ni švoh napajalnik 465w.Sem zdaj igral Rainbow six vegas kakšne 1 uro ni me vrglo v standby samo tempertura se dvignila na 103c,vse sm izključil izklop monitorja:nikoli,izklop diskov:nikoli,stanje pripravljenosti:nikoli,mirovanje po:nikoli.Čudno,pri enih igricah se to dogaja pri enih pa ne.Mogoče je tudi to,prej nisem imel sprednjega venta,mogoče je on kriv
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dionyzy ()
Goldee ::
pazi! pejt ti najprej v ohranjevalnik zaslona ter napajalne nastavitve pogledat, preden kaj novega kupujes...
Ko poganjaš 3d aplikacije, oz. je računalnik aktiven, se ohranjevalnik zaslon in prehod v stanje pripravljenosti ne izvrši. Po kteri logiki?
Ko poganjaš 3d aplikacije, oz. je računalnik aktiven, se ohranjevalnik zaslon in prehod v stanje pripravljenosti ne izvrši. Po kteri logiki?
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejno preklapljanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (1276) | ToniT |
» | računalnik ne preide v stanje pripravljenosti!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1334) | dadooo |
» | Zakaj računalnik zagori ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1760 (1344) | Auslander |
» | SETIOddelek: Loža | 1399 (1049) | Tomi |
» | monitor stand byOddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1396) | branko_bm |