Forum » Strojna oprema » lite-on
lite-on
nonenone ::
kupil sem nov lite-on 20x model LH-20A1H - piše da ima nek sistem ABS proti vibracijam in kaj vse vem - problem je v tem k meni vibrira bolj k vsak ki sem ga imel do sedaj, oziroma CEL računalnik vibrira in tuli k da bi hotel vzletet - dobesedno k avion. Hvala za vsak nasvet in navodila, lp
imam dva nova na dveh računalnikih, oba ropotata, mogoče je škatla prešvoh, prelahka iz aluminija, mogoče moram privit vse 4 vijake, sedaj imam po dva križno, kaj pa vem.
privil sem vse šraufe, še vedno hoče vzletet k boing, mogoče je računalniška škatla zanč, prelahka, premal toga, na živce mi gre to zaganjanje motorja k pri avionu, hm
jan01 ::
Pri nerotu imaš nero drive speed(najdeš v start menuju pod nero->nero toolkit)
download drivespeeda, če nimaš nerota
S tem lahko nastaviš željeno hitrost-> pri 5x ne boš nič slišal...
Aja še to: dvdje peči z 8x, če hočeš kakovostno zapisat(po peki testiraj s nero cd-dvd speed -najdeš tam kot drivespeed.
download drivespeeda, če nimaš nerota
S tem lahko nastaviš željeno hitrost-> pri 5x ne boš nič slišal...
Aja še to: dvdje peči z 8x, če hočeš kakovostno zapisat(po peki testiraj s nero cd-dvd speed -najdeš tam kot drivespeed.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Cingular ::
zelo pametno kupit hiter DVD pekač in ga zabremzat na 5x. sam imam lite-on 18x in tudi misli poletet. me je kar sram dat dvd noter, če je kdo v bližini. še dobro, da imam še nec 3540, ki je tiho ko miš
Intel E4300@3.3GHz, Asus P5B, 2x1Gb OCZ Gold XTC, WD 400Gb SATAII 16Mb,
Nvidia 8800GTS 320Mb@650/1000, Nec 3540&Lite-On LS, Logitech Z5400,
22" LCD Samsung 225BW, MS Vista Bussines
Nvidia 8800GTS 320Mb@650/1000, Nec 3540&Lite-On LS, Logitech Z5400,
22" LCD Samsung 225BW, MS Vista Bussines
DJ MartiNi ::
Jaz sem imel take težave že z CD-RW pekači lite-on. Imel 48x24x48, 52x24x52 mam pa še vedno. Oba glasna za znort.
Zgleda, da se štorija ponavlja z DVD pekači.
Zgleda, da se štorija ponavlja z DVD pekači.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 580 8GB
Athlon X2 BE-2400/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300
Athlon X2 BE-2400/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300
danes sem kupil nov NEC pekač in je super , dela tiho, ima pa vse kot lite-on, to sranje nekomu podarim, če ga želi sem ka vn fuknu iz mašine, toliko o lite-on ih, ne kupujte jih, moja izkušnja.
jan01 ::
@zdrago
Le Nero drivesped277kB programček bi si snel in kliknil silent pa bi imel tišino.
No zdaj imaš tišjega neca, pa samo zaradi tega, ker je le 16x. O (ne)kakovosti zapisovanja zdajšnih necov si pa sam po forumih preberi...
Le Nero drivesped277kB programček bi si snel in kliknil silent pa bi imel tišino.
No zdaj imaš tišjega neca, pa samo zaradi tega, ker je le 16x. O (ne)kakovosti zapisovanja zdajšnih necov si pa sam po forumih preberi...
mam še enega liteona na drugi mašini za silo, drugače pa za moje potrebe tale nec kr dela, je sata cd in kr dela
to je v bistvu Sata cd Optiarc dvd rw ad-7170s v1.00, mogoče niti ni nec, kaj pa vem, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8608 (5619) | mtosev |
» | Audio CD Copy v Windows ExplorerOddelek: Operacijski sistemi | 964 (886) | Agitator |
» | mal šteka k pečem CD al pa DVD???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1060 (814) | dpicul |
» | Program za nastavljanje hitrosti vrtenja CD-ROM-aOddelek: Programska oprema | 1047 (921) | dejvidlj |
» | Razneslo cd v cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1743 (1213) | postar_si |