Forum » Omrežja in internet » Router Netgear wpn824 ter Netgear PCI mrežna kartica
Router Netgear wpn824 ter Netgear PCI mrežna kartica
Hopsiboy ::
Nabavil sem zgoraj omenjeni router ter brezžično PCI kartico za stacionarni računalnik. Mrežna kartica mi ne zazna omrežja od routerja.
Sem pa testiral s 4 različnim prenosniki in vsi zaznajo wireless mrežo s katerimi lahko normalno surfam. Povezava je odlična.
Je to mogoče zato, ker sem kupil brezžično kartico, ki omogoča samo 54mbps, router pa 108mbps? Kartica je znamke Netegar pravtako.
Sem pa testiral s 4 različnim prenosniki in vsi zaznajo wireless mrežo s katerimi lahko normalno surfam. Povezava je odlična.
Je to mogoče zato, ker sem kupil brezžično kartico, ki omogoča samo 54mbps, router pa 108mbps? Kartica je znamke Netegar pravtako.
Hopsiboy ::
Stvar sem uredil, antenci, ki je na kartici sem malo premikal ter mi je zaznalo omrežje. Stvar deluje brez problema in uporablja poplno kapaciteto moje internetne povezave.
Samo informativno sem napisal, če koga zanima.
Samo informativno sem napisal, če koga zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z netgear USB mrežno karticoOddelek: Omrežja in internet | 1246 (710) | impre |
» | NetgearOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (1044) | butec |
» | NETGEAR problemiOddelek: Omrežja in internet | 836 (716) | Slowenc |
» | TRON notebook in Netgear wireless ne dela?!Oddelek: Omrežja in internet | 1446 (1446) | promocija |
» | Firmware za netgear WGR614Oddelek: Omrežja in internet | 1753 (1725) | Zorro |