Forum » Omrežja in internet » Problem z netgear USB mrežno kartico
Problem z netgear USB mrežno kartico
sk8ar ::
Torej imam problem z "Brezžična USB mrežna kartica NetGear WG111 54 Mbps". Vklopil sem installiral driverje na laptop še celo netgearov program za povezavo, vendar mi windowsow in netgearov program kaže da ni bilo najdeni nobeno brezžično omrežje.
Seveda sem probla tudi zd drugo kartico, ki pa deluje brezhibno.
Hvala za odgovore
Seveda sem probla tudi zd drugo kartico, ki pa deluje brezhibno.
Hvala za odgovore
http://www.cycling-forum.info
Gwanaroth ::
Odstrani Netgearov program, pusti samo driverje. Za konfiguracijo brezžičnih omrežij uporabi kar klienta, ki je v Windowsih.
Lights often keep secret hypnosis..
impre ::
Pozdravljeni.
Zanima me, kako zrihtati Netgear WG111 v3 da bi mi deloval kot pomožni router kamor glavni ne seže? Se sploh da? Znanec, kateri mi ga je dal pravi, da je imel pred leti tako nastavljeno, vendar ne ve kako, saj ni sam tega delal. Za sprejem wifi signala sem zrihtal, ne gre mi pa kontra... Stac. računalnik, kamor bo priključen, je povezan preko kabla na Fritz Box 7360 od Telekoma.
Najlepša hvala za pomoč.
Zanima me, kako zrihtati Netgear WG111 v3 da bi mi deloval kot pomožni router kamor glavni ne seže? Se sploh da? Znanec, kateri mi ga je dal pravi, da je imel pred leti tako nastavljeno, vendar ne ve kako, saj ni sam tega delal. Za sprejem wifi signala sem zrihtal, ne gre mi pa kontra... Stac. računalnik, kamor bo priključen, je povezan preko kabla na Fritz Box 7360 od Telekoma.
Najlepša hvala za pomoč.
severjug ::
Pozdravljeni.
Najlepša hvala za pomoč.
https://www.howtogeek.com/214080/how-to...
impre ::
Naredil po postopku (vsaj upam), vendar telefon ne zazna tega wifi signala... V orodni vrstici kompa pod omrežja pa je... Kje bi lahko še bil haklc?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: impre ()
Spajky ::
Če je ta stari komp z več kot WinXP, zadeva ne bo delovala kot AP (pa še takrat je nujno instalirat oni program od Netgear-a in nastavit AP mode) ... pa tudi ne nese daleč ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mikrotik kot drugi routerOddelek: Omrežja in internet | 2610 (2198) | Izak |
» | Fritz box in udpxyOddelek: Omrežja in internet | 4690 (3635) | SeMiNeSanja |
» | Šeenkrat težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1845 (1221) | frost666 |
» | WLAN preko USBjaOddelek: Omrežja in internet | 1602 (1280) | jan01 |
» | Kateri USB Wireless adapter ?Oddelek: Omrežja in internet | 2440 (2248) | EvilDare |