Forum » Omrežja in internet » Problem z povezavo do interneta - protokol?????
Problem z povezavo do interneta - protokol?????
standi79 ::
Pozdravljeni!
Na podjetju kjer sem zaposlen imamo vsi računalnike, mrežo in dostop do maila a do interneta ne morem dostopat. npr. odpre mi samo stran www.slo-foto.net pa še le ta se počasi odpira. Po govoricah vem, da je samo v nekem protokolu stvar, ker si eni znajo odpravit to a ne povedo in nadrjeni tudi uporabljajo net. A ve kdo v čem je tukaj finta? Kao, da imamo ostali blokado!
Please pomoč
Na podjetju kjer sem zaposlen imamo vsi računalnike, mrežo in dostop do maila a do interneta ne morem dostopat. npr. odpre mi samo stran www.slo-foto.net pa še le ta se počasi odpira. Po govoricah vem, da je samo v nekem protokolu stvar, ker si eni znajo odpravit to a ne povedo in nadrjeni tudi uporabljajo net. A ve kdo v čem je tukaj finta? Kao, da imamo ostali blokado!
Please pomoč
- spremenil: standi79 ()
amigo_no1 ::
start/run/cmd.exe
ipconfig/all
ping www.slo-tech.com
ping 212.93.228.2
tracert www.slo-tech.com
Prilepi izpis.
Lahko prideš na google.com/najdi.si ?
Lahko da imate blokade glede mac naslova računalnika (omogočajo malo boljši routerji/pc z ClarkConnectom ali Dansguardian&Squid ...).
ipconfig/all
ping www.slo-tech.com
ping 212.93.228.2
tracert www.slo-tech.com
Prilepi izpis.
Lahko prideš na google.com/najdi.si ?
Lahko da imate blokade glede mac naslova računalnika (omogočajo malo boljši routerji/pc z ClarkConnectom ali Dansguardian&Squid ...).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux in internetOddelek: Operacijski sistemi | 1712 (1548) | zee |
» | Občasno nedelovanje Slo-Techa iz SiOL-ovega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6815 (6815) | MrStein |
» | ip cifra in kako naprej!?Oddelek: Omrežja in internet | 1506 (1319) | StratOS |
» | Hitrost Slo-TechaOddelek: Slo-Tech | 1217 (979) | MadMax |
» | Slo-Tech in nov serverOddelek: Slo-Tech | 2116 (1907) | PaJo |