» »

Datoteke so se sesule

Datoteke so se sesule

tomaz582 ::

Pozdravljeni

Imam nejasen problem. Včeraj ko sem vključil računalnik se je ta nekaj zaciklal. V Windowse mi je hodil 20 min. Potem sem poskusil reinštalirat oz. popravit okna, pa mi je že me inštalacijo ves čas nekaj bluzil z .dll datotekam in gonilniki itd. V glavnem disk imam razdeljen na dve particiji c: (programi) in d: (datoteke) particija c je ostala nepoškodovana, na particiji d pa so se vse datoteke sesule. Na kratko: vse datoteke in direktoriji so ostali na videz nepoškodovani in tudi velikosti datotek kaže da so prave, ko pa jih poženem pa ne dela nič, (filmi, slike, glasba).

Ali obstaja upanje?
Lp

amigo_no1 ::

start/run/cmd

chkdsk /f/ r C:
chkdsk /f/ r D:

Uporabljaš FAT32 ali NTFS ?

tomaz582 ::

ja chkdsk sem zagna in ugotovil da imam okoli 17 giga slabih sektorejv. Disk je formatiran na NTFS. Zanima me ali se te podatke da kako rešit?

Lp

tomaz582 ::

Pobči pumagejte no...

R33D3M33R ::

Ufff. To je pa ogromno 8-O . Če slabih sektorjev ni veliko se da s diagnostičnimi orodji za disk kaj rešiti, v takem primeru pa ne vem, če bi to pomagalo
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

tomaz582 ::

Katera pa so ta diagnostična orodja. Vseeno bi poskusil mogoče bo pa vsaj nekaj dobrega. Sicer pa mi ni čisto jasno kako to deluje; particija ima 136 giga platca, od tega je porabljenih 74 giga. Slabih sektorjev pa naj bi bilo za 17 g. Ni mi jasno zakaj ne dela prav nobena datoteka.
lp

R33D3M33R ::

Nisi povedal kateri disk imaš. Orodja ponavadi najdeš na proizvajalčevi strani. Nekatera so pa že integrirana recimo v Ultimate boot CD
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Agip ::

Pozdravljeni.
Iščem rešitev za urejanje oz. povrnjene datoteke v mapak kot so bile pred formatiranjem.
Pred dvemi dnevi se mi je sesul disk, ki je spet uporaben po formatiranju v NTFS (na disku so bile večina igra za xbox, torej vse vrst datotek)
Včeraj mi je uspelo dobit 90gb podatkov nazaj na disk, vendar so vsaka v svoji mapi (Text, Word,CAB, Windows Media Player...itd), poleg tega so v mapah imenovane le kot "Recover_001", "Recover_002"...itd itd.

Mi lahko pomagate kako bi te datoteke uredil v prvotno stanje, če že ne bojo imenovane po starem, da bi bile vsaj sortirane v istih mapah kot poprej.

Hayabusa ::

Getdataback.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6111051 (10021) Jerry000
»

CHKDSK in Deleting index entry

Oddelek: Operacijski sistemi
221765 (1353) Hayabusa
»

Storage disk 99% zbrisan

Oddelek: Pomoč in nasveti
10971 (604) WinX64
»

problem z nezaznavanjem diska (NUJNA POMOC)

Oddelek: Strojna oprema
271846 (1342) LeXani
»

podatki se mi sesujejo na ca. 1/4 leta

Oddelek: Pomoč in nasveti
111338 (940) bukev

Več podobnih tem