Forum » Programska oprema » WinOnCD 5 -POMAGAJTE
WinOnCD 5 -POMAGAJTE
*enigmo* ::
prosim pomoč....mam nekaj filmov dolgih 698 MB ali celo 700MB
kako ga posneti na 700MB cd....
mi stalno pokaže rdeče .. :)) predolgo
sem poskuzil z nerotom pa se resetira mašina
povejte mi direktne nastavitve za WinOnCD---CE VESTE ---oziroma postopek....detaljno :)))--lahko tudi na mail
kako ga posneti na 700MB cd....
mi stalno pokaže rdeče .. :)) predolgo
sem poskuzil z nerotom pa se resetira mašina
povejte mi direktne nastavitve za WinOnCD---CE VESTE ---oziroma postopek....detaljno :)))--lahko tudi na mail
Han ::
Najprej posodobi program s Service Packom 1, da boš imel verzijo 5.01.
Rdeče naj te ne moti, saj WinOnCD podpira 'overburn'. Klikni na gumb za snemanje in ko se pojavi okno z opozorilom, da na plošči ni dovolj prostora, enostavno nadaljuj... Po potrebi bo program najprej testiral snemanje, v drugo pa bo CD zapekel. Pazi le, da ne boš preveč presegel kapaciteto. Toleranca je nekje od 10 do 15 MB, odvisno od proizvajalca plošče.
Rdeče naj te ne moti, saj WinOnCD podpira 'overburn'. Klikni na gumb za snemanje in ko se pojavi okno z opozorilom, da na plošči ni dovolj prostora, enostavno nadaljuj... Po potrebi bo program najprej testiral snemanje, v drugo pa bo CD zapekel. Pazi le, da ne boš preveč presegel kapaciteto. Toleranca je nekje od 10 do 15 MB, odvisno od proizvajalca plošče.
Matty ::
Pekel bo, in seveda zaradi tega, ker bo fizicni prostor premajhen za podatke, cd tudi unicil...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4gb velik backup> cd???????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (1007) | Blisk |
» | Teac cdW540E v winXP - ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1954 (1629) | TheJack |
» | Problemi s peko CD-jev....Oddelek: Pomoč in nasveti | 974 (849) | bodom |
» | Kateri program za dvd v dvix...Oddelek: Zvok in slika | 2063 (1842) | Matty |
» | Problem z peko audio CDjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (845) | MaJsTeR |