Forum » Strojna oprema » Težave z A7N8X-E Deluxe in scsi kontrolerjem!
Težave z A7N8X-E Deluxe in scsi kontrolerjem!
roberto1 ::
LP
Zelo bi bil hvaležen če bi mi tukaj kdo priskočil na pomoč. Imam Asusovo matično A7N8X-e Deluxe, ki mi nikakor ne najde Scsi kontrolerja in posledično seveda tudi diska. Poizkušal sem že vse živo (menjal pci-je, vse možne bios nastavitve in konfiguracije pa je zmeraj ista pesem). Konroler je LSI Logic in ga WinXP pri plošči drugega prozvajalca najde bp. Kakšne ideje!
lp
Roberto
Zelo bi bil hvaležen če bi mi tukaj kdo priskočil na pomoč. Imam Asusovo matično A7N8X-e Deluxe, ki mi nikakor ne najde Scsi kontrolerja in posledično seveda tudi diska. Poizkušal sem že vse živo (menjal pci-je, vse možne bios nastavitve in konfiguracije pa je zmeraj ista pesem). Konroler je LSI Logic in ga WinXP pri plošči drugega prozvajalca najde bp. Kakšne ideje!
lp
Roberto
Someday never comes!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev datotek na sd karticiOddelek: Pomoč in nasveti | 2077 (1936) | fosil |
» | DVB-T, ne najde kanala 32Oddelek: Zvok in slika | 2118 (1623) | miha07 |
» | Google ureja cenzuro po državahOddelek: Novice / NWO | 8719 (7200) | CyberPunk |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4825 (4615) | Mehmed |
» | Cuil, novi iskalnikOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5404 (3547) | fosil |