Forum » Omrežja in internet » Azareus - nastavitve
Azareus - nastavitve
mp5 ::
Lepo prosim za odgovor.
Verjetno je bilo že veliko vprašanj, vendar tudi pod "Search" nisem našel odgovora. A mi lahko pove kakšne "posebne" nastavitve za program Azareus, seveda z namenom hitrejšega downloada. uporabljam povezavo 1024/256 SIol ADSL. Nekje sem zasledil, da mora drugače nastaviti "porte" ?!
Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
Verjetno je bilo že veliko vprašanj, vendar tudi pod "Search" nisem našel odgovora. A mi lahko pove kakšne "posebne" nastavitve za program Azareus, seveda z namenom hitrejšega downloada. uporabljam povezavo 1024/256 SIol ADSL. Nekje sem zasledil, da mora drugače nastaviti "porte" ?!
Za vse odgovore se že vnaprej zahvaljujem.
- zaklenil: OmegaBlue ()
OmegaBlue ::
Vse kar sprašuješ je bilo že vsaj 100x odgovorjeno v [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P
damjan11, drugič za takšno povezavo dobiš naziv.
damjan11, drugič za takšno povezavo dobiš naziv.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2M hitrost internetaOddelek: Omrežja in internet | 2235 (1743) | logout |
» | Hitrost neta BREZ limitaOddelek: Omrežja in internet | 1659 (1659) | marko1000 |
» | linija, hitrejsa od ADSL -aOddelek: Omrežja in internet | 1561 (1094) | Ibex |
» | WESTELL serija LiteLine 6100 - NOVI SIOLOV MODEMOddelek: Omrežja in internet | 1873 (1342) | ferjan |
» | Kateri dostop naj vzamem???Oddelek: Omrežja in internet | 1807 (1493) | Pat_MaGroin |