» »

Tišji hladilni sistem za X1600

Tišji hladilni sistem za X1600

n.EJ.c ::

Pozdravljeni,

mam grafiko Asus x1600 in me je glasnost ventilatorja začela zelo motiti. Sem pregledal 40 strani tem, pa nisem našel odgovora, zato odpiram novo temo.

1) Fotr ma 256MB različico te grafike in nima hlajenja z ventilatorjem. V kateri trgovini naj pogledam(ne spletnih trgovin, ker bi rad zadevo še danes dobil)?

2)Če ne morem kupit originalnega hlajenja od Asusa, katero naj vzamem? Sem gledal Zalman vf900, sam to je vendarle še ventilator, kolikšna glasnost točno je 20db, pa tudi ne vem. Ne bi pa riskiral 40+ EUR samo, da sprobam. Rad bi hlajenje brez ventilatorja, vendar nekje do 40EUR.

Hvala

Baxxxter ::

originalnega hladilnika najverjetneje neboš nikjer dobil, razen če ti kdo proda rabljenega. drugače pa zalman vf900 mislim da ma zraven potenciometer s katerim lahko znižaš vrtljaje za polovico - potem je neslišen.

Shifty ::

Tudi stock hladilniku lahko zmanjsas obrate, najbolje bo da za zacetek z atitool 0.26 nastimas manjse obate za nizke T, ko pa se segreje pa visje obrate. Ce ti bo pa se vedno preglasno pa kupi nov hladilnik;)
AMD X3 720 Black@3200
Sapphire 790GX

n.EJ.c ::

Sm sprobu Atitool, pa zgleda grafika ne podpira nič v zvezi z nastavljanjem vrtljajev ventilatorja. Mal dnarja mal muske.:D

Drugač pa igrc ne špilam oz. če že kdaj, niso zahtevne, tk da v bistvu grafika ni nikdar preveč obremenjena.

Zgleda ne bom dans zrihtu, se pa zdle(sem biu še v parih trgovinah) vedno bolj nagibam h vf900. Hvala za odgovore.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: n.EJ.c ()

Shifty ::

More podpirat, ker imam jaz to grafiko;) Samo nimam namescenega atiToola da bi pogledat.
AMD X3 720 Black@3200
Sapphire 790GX

Big_Al ::

zamenjaj za HIS X1600PRO ali HIS X1650PRO z ICEq hlajenjem...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hladilni sitem za grafične kartice z 92 ali 120 mm ventilatorjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
6936 (888) st0jko
»

[Zračno hlajenje] Hlajenje ATI grafičnih kartic

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
152875 (1777) nuclear
»