Forum » Navijanje » Problem množilnika pri TB
Problem množilnika pri TB

Tavher ::
Imam težave pri spreminjanju množilnika na TB 1333 (10X) s povezovanjem L6 mostičkov. Za množilnik 12X je potrebno povezati še zadnja dva. To sem najprej počel z HB svinčnikom, ko pa ni bilo spremembe pa sem ta dva mostička zlotal, tako da povezava 100% je. A računalnik procesor še vedno prepozna kot 10X. L1 mostički so tovarniško povezani. Zakaj ga ne prepozna kot 12X?
Drug problem bi naj bil s pregrevanjem. Če ga imam na 1333 lahko s pridržanjem ventilatorja dosežem temperaturo tudi 70°C in dela brez problema, če pa ga navijem na 1500 (150FSB) deluje brez problema, dokler temperatura ne doseže 61°C. Nato se resetira. Zakaj to?
Hvala za predloge, mnenja,…
Drug problem bi naj bil s pregrevanjem. Če ga imam na 1333 lahko s pridržanjem ventilatorja dosežem temperaturo tudi 70°C in dela brez problema, če pa ga navijem na 1500 (150FSB) deluje brez problema, dokler temperatura ne doseže 61°C. Nato se resetira. Zakaj to?
Hvala za predloge, mnenja,…

VASkO ::
1. poglej za kombinacije na to stran (prej sem vec napisal pa je streznik sfukal moj post, se mi ne ljubi se enkrat), je pa tudi treba L4 malat
2. poskrbi za boljse hlajenje ali pa ne navijaj
3. kero plato imas?
2. poskrbi za boljse hlajenje ali pa ne navijaj
3. kero plato imas?

Tavher ::
Plata je ECS K7S5A.
Na boljše hlajenje še čakam. Ampak čudno je to da je procesor pri nižjih Mhz sposoben delovati pri dosti višji temperaturi. A ni tole malo smešno?
Na boljše hlajenje še čakam. Ampak čudno je to da je procesor pri nižjih Mhz sposoben delovati pri dosti višji temperaturi. A ni tole malo smešno?

VASkO ::
to ni smesno, tako pac delujejo polprevodniki
naj ti razlozi kdo, ki se bolj razume v to, kot jaz
naj ti razlozi kdo, ki se bolj razume v to, kot jaz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje barton 2500 problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4694 (3720) | s5cougar |
» | Navijanje AMD 1GhzOddelek: Navijanje | 2244 (1708) | OwcA |
» | Katero od teh dveh EPOX plat? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5560 (4924) | krucymucy |
» | Koliko in kako vam je kaj uspelo naviti kak proc na ECS K7S5A ?Oddelek: Navijanje | 1323 (947) | Jux |
» | tb 1000 na 133Oddelek: Navijanje | 1767 (1624) | VASkO |