Forum » Strojna oprema » Matična plošča Biostar TForce P965 - problem z USB miško
Matična plošča Biostar TForce P965 - problem z USB miško
svit ::
Zdravo,
kupil sem nov računalnik in sem takoj naletel na problem. Miško imam na USB priključek. Miška dela nekaj časa (recimo pet-deset minut) nato pa zmrzne vse skupaj. Sumim da gre za pokvarjen USB priključek na matični plošči. Računalnik je nov, WinXP so sveži. Konfiguracija:
Matična plošča: Biostar TForce P965
Proc: Core 2 Duo E6300
Graf: Gigabyte Geforce 7600 GS 256 DDR2
Disk na EIDE vodilu
Res ne vem zakaj ta stvar ne dela.
Help.
kupil sem nov računalnik in sem takoj naletel na problem. Miško imam na USB priključek. Miška dela nekaj časa (recimo pet-deset minut) nato pa zmrzne vse skupaj. Sumim da gre za pokvarjen USB priključek na matični plošči. Računalnik je nov, WinXP so sveži. Konfiguracija:
Matična plošča: Biostar TForce P965
Proc: Core 2 Duo E6300
Graf: Gigabyte Geforce 7600 GS 256 DDR2
Disk na EIDE vodilu
Res ne vem zakaj ta stvar ne dela.
Help.
Ni ideje
svit ::
Vsi porti delujejo. Vsaj pet do deset minut. Kdaj pa kdaj prenehajo delati po minuti, kdaj pa po eni uri. Ni nobenega vzorca.
Ni ideje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte 970A-UD3P Rev 2.0 in USB 3.0 problemOddelek: Strojna oprema | 2739 (2544) | Sami |
» | zakaj se mi izklaplja računalnik?Oddelek: Operacijski sistemi | 649 (480) | BCSman |
» | USB kluček dela,miška in tipkovnica neOddelek: Pomoč in nasveti | 2091 (1822) | miraldinjos |
» | Komponente za "gamerski" računalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6842 (5447) | worxer |
» | USB problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2240 (1993) | Swiwer |