Forum » Pomoč in nasveti » kako zmanjšat glasnost računalnika- pomoč
kako zmanjšat glasnost računalnika- pomoč
zan126 ::
zanima me kako naj zmanjšam glasnost računalnika,s tem mislim na ventilator,ki je bil že pri novo kupljenem stroju precej glasen.kako to odpraviti?
hvala za nasvete
hvala za nasvete
Fr33man ::
Ja probi zamenat ta ventilator, al pa zmanjšaj obrate. Če ti menjava ne diši, pa se da dobit obloge k se jih namesti na stranice da zadušijo zvok.
___ ::
jaz sem namestil obloge na stranice ampak ni kj dosti pomagalo....odpri mašino pa poglej ker ventilator je preglasen...potem ga pa zamenjaj an:) al pa kul potenciometer da boš lohka nastavil hitrost ventilatorja.... verjetno je preglasn ventilator na hladilniku procesorja, ali pa v napajalniku.lahko pa je tudi katerikol od ostalih ventilatorjev..poslušaj pa boš odkril krivca.lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SilentPC - ideja in izboljšaveOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3555 (2773) | mr1two |
» | Vodno ali zračno za P4? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5577 (4489) | mimax |
» | Poceni modificiranje kišteOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1547 (1148) | iskra |
» | Tišanje Chiefteca CS 601MDROddelek: Hlajenje in modifikacije | 1604 (1323) | pisy |
» | Trije ventilatorji v 5.2odprtiniOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1549 (1291) | Area_51 |