» »

Kater mobitel

Kater mobitel

NiMH ::

No ker se mi je prejšnja nokia uničla sem se odločil da bom kupil sam sebi nov mobitel :) Kater mobilc priporočate s tem da cena ne sme presegati čez 60.000 sit oz. 250 €, mora bit elegantnega videza itd.??
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Gwanaroth ::

Če bi jaz sebi sedaj kupoval nov mobitel, bi vzel SE M600i
Lights often keep secret hypnosis..

hooger ::

napiši za kaj ga potebuješ?
videoklic, dober fotkič, prenos podatkov.....???????

Povej malo več glede tega. Kaj si imel do sedaj?

Ta je v prodajni več kot 250 €...Sicer pa sem se tudi jaz zanimal za ta mobitel saj mi je zelo lep...A ker je na naročnino/podaljšanje naročnine pri nas ni več mogoče ne morem kupit tega....

Še kak predlog??
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

hooger...Imel sem Nokio 6630...Iščem pa mobitel elegantnega videza...Pa tu pa tam kakšna fotka ali 2...Ni nujno...Odločam se tudi za Nokio N70...A ker je v itak paketu tudi razmišljam da bi šel na itak in bi si potem kupil ta mobitel...Gre to??
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

no meni je vsekakor zelo eleganten e50. Tega imam tudi sam. Brat ima e60 in je tudi zelo lepa zadevica. Drugače pa se dobi pri Mobielu N73 za 250€. Meni sicer ni tako lepa kot e50, tudi v roko ne sede tako lepo, ampak ima pa hud fotoaparat. Vse ostalo je skoraj isto.

Mogoče tudi nokia 5500, ampak ta je bolj športnega videza. Sicer nekateri zelo kritizirajo tipkovnico....

hooger a ne vidiš kaj sem napisal??

Citiram:

A ker je na naročnino/podaljšanje naročnine pri nas ni več mogoče ne morem kupit tega....
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Sicer vem da je tako da se ne da nič kaj pametnega dobit če ne podaljšaš naročnine a vprašal bi vas če je možno preit na ITAK paket in si pol kupim Nokio N70???
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

turboslavski ::

Ni mi jasn zakaj ne pogledaš na bolho. Tle je več kot preveč telefonov. Evo, enga zate N 70 ;)

P.S. brezveze na itak paket it, pa naročnino sklenjevat.

Zgodovina sprememb…

Ne saj imam že od nekdaj namen it na itak samo nisem prej mogel ker sem zdaj komaj 15 let in bi tak rabil potrdilo o šolanju na srednji šoli...Sicer sem se že odločil da bom vzel Nokio N70 za 40.000 SIT ali 166 €...Hvala vsem ki ste mi pomagali pri odločitvi ali ki ste hoteli sploh kako pomagati :)
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

SmeskoSnezak ::

Alo, CasCaDaa... glej tole (poglej latest phones na sredini)... tale k810i bo pravi vrag. Pridejo pa ravno ven, ko men poteče naročnina. Si bom ziher enga tega naročo takrat pr Itak paketu. :D
@ Pusti soncu v srce... @

hja...Nisem najbolj za Sony Ericsson...Pa vseeno hvala SmeskoSnezak :)
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

SmeskoSnezak ::

Sicer pa o prihodnjih mobitel govorimo tukaj.
@ Pusti soncu v srce... @

Jao smeško...Pa ti si prebral kaj sem napisal??? Nisem za SE ... iPhone je predrag pa tak in tak ga nebi mel :P
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

No ker je pač tak naneslo se odločam med N73 in N70...Katerega vzet ter uporabnike teh dveh mobijov prosim za informacije (fukncionalnost, slike, itd. )
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

N73

če ne zarad drugega potem zarad tega ker je lepši in novejši.

hehe :P ok saj se sam že malo namigujem na N73 :)

Še kak predlog?
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

PaJo ::

N73 vsekakor, telefon tehnicno izpopolnjen N70 pa se par dodatnih bombmonckov ima.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

BladE_ ::

Sam ne N70 kupt plissss :D

Ok hvala za nasvet :) Sem kupil N73 :)

Glede tega da imam doma Nokio 6630 kaj naj naredim z njo?? (malo jo pipa na čase tak da ni uporabna več...Pa nekatere komponente še delujejo...Naj ga prodam po delih??)
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

>>><<< ::

Koliko pa si dal za N73, če ni skrivnost?

ker sem bil naročen na ITAK paket sem dal 250 €...Oz natančneje 249,96 € a sem ji pustil te 4 cente za kavico :D
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Rasho ::

Blade: Sam ne N70 kupt plissss :D

Zakaj pa ne? Ker sem se sam tut zanimal za točno ta telefon... Pa še nisem čist odločen...
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

darkolord ::

4 cente za kavico

:D :D

Zakaj pa ne? Ker sem se sam tut zanimal za točno ta telefon... Pa še nisem čist odločen...

Če ti povem ma moj brat N70, jaz pa N73 in mi ni NITI MALO žal da sem si kupil N73...

4 cente za kavico
:D :D

hehe :)
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Rasho ::

NiMH, ne bi bil rad tečen, sam nisi dal kakega razloga... PA bi te prosil, če lahko mal razložiš, zakaj tako... :8)
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

misso ::

Bom še jest neki vprašal
Katero nokia mi priporočate do 200 eur v prosti prodaji. Rabim jo ram za telefonirati občasno kaki sms, pomembno mi pa je da ima dovol dobro baterijo (4-5 dni) in modrizob:8) . Do zdaj sem uporablja nokio 7650 pa sem bil čisto zadovoljen z njo sam zdej mije šla rakom žižgat. Pa še neki kateri je njen naslednik?

Ker ima N73 več uporabne vsebine...Sem tudi sam premišljeval da bi si kupil N70, a me je pot zanesla do N73...Skratka, N73 je trenutno bolj ''aktualen'' kot N70...Seveda če denar ni problem...Drugače pa tudi N70 ni slab telefon...Če imaš malo več denarja na voljo izberi N73...
No Comment...

NBA => I LOVE this Game

Mih@@ ::

Noja... N70 je vseeno 20 jurju cenejši od N73. Poleg tega je za N70 na voljo konkretno več softvera kot za N73, ker pe ponudba S60 programja za različico 3.0 zaenkrat še dokaj uborna. Ima pa N73 boljše ohišje, pa višja ločljivost zaslona tudi ni za odmet.

KTr1sk ::

Meni je začel nagajat Siemens CX70 in zaradi tega kupujem drugega, najbolj všeč na mojem Siemensu je to, ker je res velik zaslon za mobitel in mi povejte kateri mobiteli imajo še takšne velikosti zaslon, všeč mi je pa Siemens CX75, a ima kdo izkušnje z njim? Kupujem pa za največ 150€
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobitel?

Oddelek: Kaj kupiti
333393 (1818) nosecnica
»

Izšel iPhone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
7710671 (8049) bluefish