Forum » Izdelava spletišč » SlimStat in prikaz obiskov za posamezno stran
SlimStat in prikaz obiskov za posamezno stran
Baja ::
zivjo,
zanima me ce kdo pozna SlimStat in ve kako naj prikazem zadetke za posamezen url.
na tem naslovu je opisano kako bi naj to delovalo, vendar ne deluje. mogoce zato, ker uporabljam novejso verzijo in sicer 0.9.4
funkcija sicer deluje, vedar mi vedno vrne stevilo zadetkov za celotno stran, ne glede na to kateri url mu dam notri.
zanima me ce kdo pozna SlimStat in ve kako naj prikazem zadetke za posamezen url.
na tem naslovu je opisano kako bi naj to delovalo, vendar ne deluje. mogoce zato, ker uporabljam novejso verzijo in sicer 0.9.4
funkcija sicer deluje, vedar mi vedno vrne stevilo zadetkov za celotno stran, ne glede na to kateri url mu dam notri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjeni fajli, s čudnim imenomOddelek: Pomoč in nasveti | 1203 (984) | jype |
» | Poglejmo koliko je vredna taščina ali sosedova hiša! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 36277 (27748) | LordTado |
» | Analitiki: Bing ni storil nič nelegalnegaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4537 (3598) | Pyr0Beast |
» | GTA:SA in novi avtomobiliOddelek: Igre | 2464 (1817) | Jspren |
» | IE : Firefor malce drugače s pomočjo Google-aOddelek: Programska oprema | 1254 (1091) | Marjan |