Forum » Pomoč in nasveti » Po uporabi Partition Magica mi ne najde particije
Po uporabi Partition Magica mi ne najde particije
TOP ::
Stvar je taka hotel sem naredit particijo ba disku.ko sem disk dal s programom Particijon Magic da mi naredi particijo.Ko se je PC butal in vrtel tiste številke je PC zmrznil,zato sem ga resetiral.Sedaj mi več ne najde te particije kjer sem mel gor razne podatke.Kaj naj naredim,vem da je rešitev formatiranje ampak potem adijo podatki.Prosim vas za pomoč.ZELO VAM BOM HVALEŽEN.
- spremenilo: bastadu ()
BoBr ::
Poskusi s programom Easy Recovery.
Disk priklopi na drug računalnik in ga ne formatiraj niti ne kreiraj novih particij. Glej da ima drug računalnik dovolj prostora in srečno reševanje.
Disk priklopi na drug računalnik in ga ne formatiraj niti ne kreiraj novih particij. Glej da ima drug računalnik dovolj prostora in srečno reševanje.
Also known as "Intel-aš".
boula ::
jao ta partition magic 8 .
sprašujem se kolko se jih je ze zajebalo
drugače ja:
eazy recovery professional uporabi. men je naslo:
samo dej tam mislim da je bla varjanta: Raw recovery
sprašujem se kolko se jih je ze zajebalo
drugače ja:
eazy recovery professional uporabi. men je naslo:
samo dej tam mislim da je bla varjanta: Raw recovery
gfighter ::
Še en program, ki je meni že dostikrat pomagal. GetDataBack.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Nitro Tech ::
Sem imel enak problem, le da sem jaz particijo resizal... Skoraj sugurno se ti je zmešala tabela particije.
Rešil sem težavo v desetih minutah z uporabo programa PARTITION TABLE DOCTOR . Super program. A must have zadeva, če delaš s partition magicom.
LP
Rešil sem težavo v desetih minutah z uporabo programa PARTITION TABLE DOCTOR . Super program. A must have zadeva, če delaš s partition magicom.
LP
format c: najde vse viruse
TOP ::
Hvala fantje sedaj me zanima kako bi to obnovil ne da bi formatiral disk vidm da verjetno z programom Partition Table Doctor,bi verjetno šlo.Ej NITRO TECH kje si dobu ta program,sem goglov sam je sam demo,kaj omogoča to in kaj je treba sedaj naredit.HVALA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5427 (4839) | Damjan Jagar |
» | Pokvarjen diskOddelek: Strojna oprema | 2645 (2245) | Pyr0Beast |
» | po pomoti formatiral diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1172 (1087) | MiranRxx |
» | po ponovni namestitvi winsov ne vidim vec drugega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 974 (842) | Sharkb1te |
» | Eksterni disk - naenkrat ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1082) | mrbungle |