Forum » Programska oprema » Audio Software BitTorrent strani
Audio Software BitTorrent strani
SkyMan666 ::
Pozdrav vsem Slo-Tech članom.
Mogoče to ni lih pravi prostor, ampak vseeno....
Imam eno preprosto vprašanje, če bi mi znal kdo odgovoriti:
Rad bi dobil čimveč naslovov BitTorrent strani, ki imajo "na zalogi" izkjučno programje za audio obdelavo ter slične stvari (Cubase, Toontrack, BigFish Audio,...).
Do sedaj sem uspel izbrkati samo proaudiotorrents.org, poskušal sem tudi z audiofarm.cc, katera pa žal, po vsej verjetnosti, ni več med preživelimi....
Torej, če kdo pozna kakršenkoli naslov, se mu najlepše zahvaljujem.
Mogoče to ni lih pravi prostor, ampak vseeno....
Imam eno preprosto vprašanje, če bi mi znal kdo odgovoriti:
Rad bi dobil čimveč naslovov BitTorrent strani, ki imajo "na zalogi" izkjučno programje za audio obdelavo ter slične stvari (Cubase, Toontrack, BigFish Audio,...).
Do sedaj sem uspel izbrkati samo proaudiotorrents.org, poskušal sem tudi z audiofarm.cc, katera pa žal, po vsej verjetnosti, ni več med preživelimi....
Torej, če kdo pozna kakršenkoli naslov, se mu najlepše zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5878 (4197) | gasos |
» | Firefox težava Add-ons procesor na 100%Oddelek: Programska oprema | 1863 (1736) | amigo_no1 |
» | Nova resna ranljivost v Linux jedrih 2.4 in 2.6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 10541 (7939) | karafeka |
» | Program s katerim bi lahko naredil spisek komadovOddelek: Programska oprema | 2252 (1942) | baal24 |
» | kako presnet zakljenjen audio-cd?Oddelek: Zvok in slika | 1973 (1563) | AngelOfDeath |