Forum » Pomoč in nasveti » Windowsi XP in...
Windowsi XP in...
bodom ::
Pred enim tednom se mi je sesula kišta. Mislm, da sm dobu virus zaradi Win XP ker baje da nimajo nobene varnosti. A mi lohk kej bolj poveste o tem in če se da kje dobit kak 'security' za XP-je? Ker sm zlo navdušen nad njimi, vse lepo laufa...edino varnosti nimajo zgleda (tko sm bral nek članek). Prosil bi vas za pomoč!
Th×!
Th×!
SLO-Security ::
Najprej nekaj o varnosti: sistem je toliko varen kolikor si gasam narediš. Sicer pa za varnost: onemogoči avtomatsk nadgradnje, odaljen dostop do win-sov, aktiviraj si požarni zid, onemogoči netbios, izključi dajanje datotek v skupno rabo, prav tako tiskalnike,...
Za protivirusno zaščito lahko izbereš RAVa.
Za protivirusno zaščito lahko izbereš RAVa.
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
NOVO: Na SLO-Security.com sedaj tudi FORUM-2! s strokovnjaki !
me2rd ::
Poglej tukaj mogoce ti bo pomagalo. http://www.overclockersclub.com/windows...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi
dabis ad capultuum saxum immane mittam.
dabis ad capultuum saxum immane mittam.
Koci ::
Lahk bi mel ne vem kakšne windowse pa bi dobil virus, če ne bi imel antivirusnega programa in požarnega zidu. Zat si jih prvo naštimaj, preden obkriviš windowse
Panta rei!!
AngelOfDeath ::
instaliraj antivirusni program pa bo boljs.
P.S. mimogrede ne vem za noben operacijski sistem ki bi mel antivirus vgrajen :(
P.S. mimogrede ne vem za noben operacijski sistem ki bi mel antivirus vgrajen :(
SLO-Security ::
mislim da ima suse distribucija mozno instalacijo protivirusnega programa, ampak mislim da je demo .
KO SE ZAVEŠ [NE]VARNOSTI HTTP://www.SLO-Security.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 651119 (8656) | Domini tm |
» | Rekordni popravni torek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 27268 (24704) | xyxyxyxy |
» | Microsoftov brezplačni antivirus prihaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9271 (6622) | MrStein |
» | T2- Windowsvista- zaščitaOddelek: Omrežja in internet | 2099 (1401) | ABX |
» | Česa smo se naučili od BlasterjaOddelek: Novice / Varnost | 2427 (2427) | medjugorje-si |