Forum » Pomoč in nasveti » Glasen comp pri temperaturi nad 23 celzija
Glasen comp pri temperaturi nad 23 celzija
BlackCaiman ::
Pozdrav!
Imam težavo in to je da comp rata glasen ko naraste temperatura nad 23, to pa rata po tem, ko je comp vkloplen več k 12 ur?
Zakaj že? :S
Ali je kod kak program s katerim bi lahko omejil temperaturo na 22 stopinj oz kokr js hočem?
Imam težavo in to je da comp rata glasen ko naraste temperatura nad 23, to pa rata po tem, ko je comp vkloplen več k 12 ur?
Zakaj že? :S
Ali je kod kak program s katerim bi lahko omejil temperaturo na 22 stopinj oz kokr js hočem?
amigo_no1 ::
Sam comp pomeni sklop vseh naprav, ki so notri: cpu, gpu, matična plošča, rami. ventilatorji, napajalnik ...
Bodi bolj specifičen kaj tako ropota/vibrira . Odpri kišto in poglej
glasen ko naraste temperatura nad 23 , ko je comp vkloplen več k 12 ur?
Pri meni se temperatura dvigne nad 23°C že po 15 minutah. S čim/kako si izmeril take vrednosti temperature ?
A 11 ur in 59 minut je pa temperatura pod 23°C ?
Bodi bolj specifičen kaj tako ropota/vibrira . Odpri kišto in poglej
glasen ko naraste temperatura nad 23 , ko je comp vkloplen več k 12 ur?
Pri meni se temperatura dvigne nad 23°C že po 15 minutah. S čim/kako si izmeril take vrednosti temperature ?
A 11 ur in 59 minut je pa temperatura pod 23°C ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri CPU Cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11070 (8529) | zavajon |
» | Kako dobri ste....Oddelek: Loža | 1787 (1271) | stock |
» | Interna temp. dioda - kalibracijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1230 (1092) | njok |
» | HLT HlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 850 (636) | JanezH |
» | temperatura duronaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1705 (1586) | RudeBw |