Forum » Izdelava spletišč » Postavitev spletne trgovine
Postavitev spletne trgovine
feelje ::
LP!
Foter je nabavil WebShop Premium Edition 2007 (xonsoft.de), na meni pa je da stvar spravim v delovanje in da najdem gostovanje.
Torej, kje dobiti gostovanje (php & mysql podpora), z neomejenim mesečnim prenosom in seveda dobrim uptimeom (denar ni problem)
Hvala za nasvete.
Foter je nabavil WebShop Premium Edition 2007 (xonsoft.de), na meni pa je da stvar spravim v delovanje in da najdem gostovanje.
Torej, kje dobiti gostovanje (php & mysql podpora), z neomejenim mesečnim prenosom in seveda dobrim uptimeom (denar ni problem)
Hvala za nasvete.
- spremenilo: feelje ()
Gwanaroth ::
Tuš hosting ;>> Kaj ima vse Tuš.. od kruha, bencina do gostovanja ;>
Zdaj lahko čakam na udar konkurence: MercatorForce 8800 GTX.
Za gostovanje uporabljam Hostko. Zelo zadovoljen.
Zdaj lahko čakam na udar konkurence: MercatorForce 8800 GTX.
Za gostovanje uporabljam Hostko. Zelo zadovoljen.
Lights often keep secret hypnosis..
BIG_Yack ::
Priporočam ti nekaj takega. Jaz sem pri njih že dve leti in ta firma mi postaja vse bolj in bolj všeč. Zraven dobiš še e-mail v lepem web odjemalcu RoundCube, pa še vse zahteve, ki si jih napisal izpolnjujejo.
NiMH ::
Jaz sem naročil pri TD teamu
Imajo akcijo, torej plačaš 1 Gb, dobiš 2Gb...
Imaš še možnost brezplačne domene...
Imajo akcijo, torej plačaš 1 Gb, dobiš 2Gb...
Imaš še možnost brezplačne domene...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295699 (18991) | hariscorale |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15993 (9809) | Netrunner |
» | Najboljše gostovanje v Sloveniji?Oddelek: Izdelava spletišč | 5089 (3018) | neoserv |
» | Najcenejše spletno gostovanje v Sloveniji,Najcenejše spletne storitveOddelek: Izdelava spletišč | 2373 (2196) | jasminnekro |
» | Katerega ponudnika spletnega gostovanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1813 (1232) | miguel |