Forum » Strojna oprema » Problem z diskom
Problem z diskom
Kr_enn ::
Imam problem in sicer sm dodal novo maticno v rac. Ko zazenem rac. z diskom se rac. zacne resetirat. Ce zazenem brez diska rac, deluje. To se dogaja ne glede na kateikoli disk vstavim. Je mogoce da je napajalnik presibek? Namrec mam 350w za p4 3.0 , 512 rama in 120gb disk. Mislim da v biosu ni nc takega za nastimat.
lp
lp
Good Guy ::
Menjaj napajalc, sam to ne bi smel bit problem
Lahko prideš v bios?
Lahko prideš v bios?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Ja u bios pridem. Problem je da sem na obeh maticnah k jih mam, pojav isti problem. In sicer ko se zacnejo windowsi loadat se rac resetira. Tut ce cem windowse gor na nov nalozit, umes zasteka rac. Al je zanc napajalnik al pa ram. Od diska to ni odvisn k sm probu vec diskov. Morm se ksn napajalnik sprobat ker se mi dozdeva, ko se win zacnejo loadat se kista obremeni in mislm, da je posledica presibak napajalnik, ki resetira racunalnik.
zee ::
napajalnik je prešvoh.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Tut k povezes zeleno zicko z crno zacne piskat vrjetn je to dost velik razlog za presvoh napajalnik.
Hvala, lp
Hvala, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična in matičnaOddelek: Strojna oprema | 1727 (1384) | mr1two |
» | racunalnik se vgasuje 10sekund po zagonu.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2063 (1698) | MVB_0110 |
» | navijal sem intel quad core q9300 2.5mhz in računalnik se ne prižge večOddelek: Navijanje | 2756 (2046) | SATI |
» | Ugašanje računalnika med igranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3630 (2697) | Bostjan99 |
» | Bojim se svojaga PC-ja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1049) | BigWhale |