» »

ASUS COMMANDO

ASUS COMMANDO

delpier ::

Mene so v bistvu mal nategnili hotel sem kupit asus p5b deluxe, in so mi rekli da ne podpira quadro procesorjev, čeprav sem imel v glavi da jih, sem si mislil no oni že vejo, in sem tako vzel commando. Doma sem preveril in p5b res podpira 4 procesor.

Mi lahko poveste kaj sem dobil več za 60eur al je to stran vržen denar, malo sem gledal po netu pa se ne spoznam na te razlike, mi lahko poveste v navadnem jeziku ne strokovnem.

Vidu sem da piše da ima kao en lcd displej ki ti kaže napake, kaj je s tem in a moraš imet potem posebno ohišje da se zadaj vidi ta displej jaz sem vzel lian-li pc 7 se-b II.

Lp
peter

JIM22 ::

Kok jest vem ni neke vlke razlike med p5b dlx in commando. Razlika je v C2 čipsetu. P5B dlx ma C1, commando pa C2 in mogoče kak bombonček več. Prodajalci so te nategnli glede tega da p5b ne podpira 4 jedrnikov, ampak jest se nebi preveč sekiral in bi biu še bol zadovoln z commando plato. Razen če je denar ovira. Trenutno mam p5b dlx in bi biu veseu mal spremembe.;)

Za 60€ si dobil mogoče kak max fsb več in kak bombon v bundlu in na plati. Za 24/7 nisi nič pridobil.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

dzinks63 ::

:)) Če boš navijal te sploh niso nategnil, ampak si dobil sekiro v med. To je najboljša plata za navijanje C2D

JIM22 ::

dzinks63: vsekakor je to zelo dobra plata za navijat. Za najbolšo plato za c2d bi se blo pa teško odločit. Ima vsak čipset neke prednosti. 965 dosega visoke fsb(odvisno tud od proca kje ima wall), 975x je hitrejši in se mal težje navije od 965(rabi par modov), pol maš pa tle še i680 čipset, kater ima pa možnost CPC 1T in tud prinese nekaj na performansu. In kuk sem prebral iz testov za 24/7 bolš, rabi nižji vcore za stabilno delovanje.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JIM22 ()

Hvala.

lp

Eno butasto vprašanje, ampak jaz prvič sestavljam pc. No sem ga že sestavil zdej me samo zanima kako je potrebno vstavit ram.
Na voljo so 4 ležišča :
kanal A
kanal B

A1 - moder
A2 - bel

B1 - moder
B2 - bel

Kam moram dat ram, v oba A-ja al obe 1-ke?
Zdej sem dal a1 in b1, sem ga samo prižgal tok da sem vidu kako zgleda un lcd na plati in kok je glasen, čakam windowse.
Aja plata asus commando.

Hvala lp

AndrewSmith ::

Je ze prav tako kot si naredu.
Grejo vedno v iste barve za DC,
pol samo se testiras v kerih gre
ram visje ker na nekaterih platah
se tudi to pozna
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms

Vredno ogleda ...