» »

8.5gb DVD (dvoplastni) Kje najceneje do njih?

8.5gb DVD (dvoplastni) Kje najceneje do njih?

M-XXXX ::

Zanima kje bi se najceneje prišlo do dvoplastnih DVD-jev?

Mikrohard ::

Ravno danes sem gledal in so vsi, ki sem jih našel v sloveniji več kot 4eur na komad. Na koncu sem jih naročil na ebayu 10 komadov za 30eur s poštnino vred.

EvilDare ::

A lahko napišeš kateri oglas je to. Jaz sem za 30€ to našel Klik

ombre ::

LINK SLO

3 komadi v paketu. :D
OmbreMan - Galaxy of knowledge

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ombre ()

Mikrohard ::

Tukaj sem naročil: link

kixs ::

Par sem jih kupil v Merkurju. Fuji DL 2.4x ampak jih poha s 4x. Cena mislim, da je bila okoli 800SIT... koliko je pac to ze evrov dan danes...

lp

jan01 ::

Sam (skoraj) ne vidim razloga za nakup dl dvdjev. So veliko dražji kot 2 kakovostna plekstorja, kakovost zapisanega pa je dosti splabša. Za dvd filmi kopirat? Le izbereš, da jih razdeli na 2 navadna dvdja...

SO določene stvari ki jih na navaden DVD ne spraviš: beri ps3 in xbox 360 igre oziroma VARNOSTNE KOPIJE!>:D

EvilDare ::

saj bi naredil z DVDFab DVD9 -> 2x DVD5 ampak tega pa pri tej kopiji nočem, za originale pa ne dam 45k ampak raje v tem primeru 15k za 20 DVD-jev in jih imam 8 več za pokvarjene kopije.

Cene sem pisal v SIT

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EvilDare ()

janko771 ::

http://www.dvdmediji.com/
tle jih majo kar ugoden
jest

T(he) Boss ::

Jaz sem kupil tukaj te, pa xbox 360 prebere. :D

Jan01:

DL pride prav, ko bi ene zadeve prisle na 4 DVDje, tako pa samo na 2 :P

Matr... kje je kaj vecjiga od teh K... DVDjev, pa seveda za normalne denarje ;((

Je pa res pi**arija, ker tok lazejo za kapaciteto teh medijev.

Na navaden DVD pise 4.7GB... stlacis pa komaj 4.38GB , na DL pise 8.5GB (ker je DL, pa mislis, da bos spravil 2 cela navadna DVDja)... ne, gor stlacis komaj 7.99GB , ker je komaj 1.82X vec kot na navaden DVD. :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

perci ::

ne, gor stlacis komaj 7.99GB , ker je komaj 1.82 vec kot na navaden DVD.
Eeem? Kakšna matematika je pa to?:\

Zadovoljen ;)

RiNC ::

Enkrat sem se že nasral in kupo neke noname DL DVDje - cena je bila takrat nekje 800sit/kom - izgledali pa so precej podobno tem.
Speko sem gor en koncert (cca 7.5GB) in seveda je blo zmes ogromno zatikanja, medij skoraj neberljiv!

Pol sem pa šal še enkrat v trgovino in dal malo več denarja in kupo Verbatim DVD+R DL in dela ko suza... :D
Osel ne gre 2x na led!

Če kdo želi mu lahko za ugodno ceno odstopim kakega (kupo sem škatlo v kateri je 5 kom. pa so mi 4 ostali).
Okvirna cena 3.75€/kom. ali 15€ za vse 4kom.
Kontakt na ZS ali na rincAFNAemail.si.
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!

Pesimist ::

Ko sem jaz burnal DVDje za Xbox 360 sem si z neke UK trgovine naroco ki ne posiljajo v slovenijo tak da sem mogo preko kolega iz UK. menda so bli nekje 350Sit na komad priblizno 25 pack.
Sem vzel dve razlicni ene Ridisc 8.5. (meli so 99% success rat) Potem pa se ene ki so baje namensko bili nareti za Xbox in to infinite 360 (95% fail rate) jebemtiboga ej. Writal sem pa z Pioneer 111D, z NEC 3500 je tudi delovalo drugace. Toti zadni infinite 360 sploh se niso kalibrirat hteli in jih je ze na zacetku vun fuknilo. Mislim da sta samo 2 od 25 delala jau.

Jst sm se tud fajn zajebal z nakupom dvd jev za XBOX 360! Nabavil sem DVD-r in mi ni hotelo layer brake nardit!!! Na koncu sem pogruntal da rabiš DVD+R (plus R, in ne minus R)

GaS ::

Ce se kdo zanima za prazne Verbatim DL...ZS

RiNC ::

Ce se kdo zanima za prazne Verbatim DL...ZS
Konkurenca... :D
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje dobim najcenejše VERBATIM DVD+R DL ???

Oddelek: Kaj kupiti
488207 (5550) kmetek
»

Pečenje dvoslojnih DVD-jev

Oddelek: Strojna oprema
72060 (1772) Han
»

clone cd in dual layer

Oddelek: Pomoč in nasveti
142251 (2003) jackorsen88
»

Kje dobit poceni DVD+R DL medije?