Forum » Kaj kupiti » 8.5gb DVD (dvoplastni) Kje najceneje do njih?
8.5gb DVD (dvoplastni) Kje najceneje do njih?
M-XXXX ::
Zanima kje bi se najceneje prišlo do dvoplastnih DVD-jev?
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Mikrohard ::
Ravno danes sem gledal in so vsi, ki sem jih našel v sloveniji več kot 4eur na komad. Na koncu sem jih naročil na ebayu 10 komadov za 30eur s poštnino vred.
kixs ::
Par sem jih kupil v Merkurju. Fuji DL 2.4x ampak jih poha s 4x. Cena mislim, da je bila okoli 800SIT... koliko je pac to ze evrov dan danes...
lp
lp
jan01 ::
Sam (skoraj) ne vidim razloga za nakup dl dvdjev. So veliko dražji kot 2 kakovostna plekstorja, kakovost zapisanega pa je dosti splabša. Za dvd filmi kopirat? Le izbereš, da jih razdeli na 2 navadna dvdja...
SO določene stvari ki jih na navaden DVD ne spraviš: beri ps3 in xbox 360 igre oziroma VARNOSTNE KOPIJE!
EvilDare ::
saj bi naredil z DVDFab DVD9 -> 2x DVD5 ampak tega pa pri tej kopiji nočem, za originale pa ne dam 45k ampak raje v tem primeru 15k za 20 DVD-jev in jih imam 8 več za pokvarjene kopije.
Cene sem pisal v SIT
Cene sem pisal v SIT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: EvilDare ()
kixs ::
Jan01:
DL pride prav, ko bi ene zadeve prisle na 4 DVDje, tako pa samo na 2
Matr... kje je kaj vecjiga od teh K... DVDjev, pa seveda za normalne denarje
Je pa res pi**arija, ker tok lazejo za kapaciteto teh medijev.
Na navaden DVD pise 4.7GB... stlacis pa komaj 4.38GB , na DL pise 8.5GB (ker je DL, pa mislis, da bos spravil 2 cela navadna DVDja)... ne, gor stlacis komaj 7.99GB , ker je komaj 1.82X vec kot na navaden DVD.
DL pride prav, ko bi ene zadeve prisle na 4 DVDje, tako pa samo na 2
Matr... kje je kaj vecjiga od teh K... DVDjev, pa seveda za normalne denarje
Je pa res pi**arija, ker tok lazejo za kapaciteto teh medijev.
Na navaden DVD pise 4.7GB... stlacis pa komaj 4.38GB , na DL pise 8.5GB (ker je DL, pa mislis, da bos spravil 2 cela navadna DVDja)... ne, gor stlacis komaj 7.99GB , ker je komaj 1.82X vec kot na navaden DVD.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
perci ::
ne, gor stlacis komaj 7.99GB , ker je komaj 1.82 vec kot na navaden DVD.Eeem? Kakšna matematika je pa to?
RiNC ::
Enkrat sem se že nasral in kupo neke noname DL DVDje - cena je bila takrat nekje 800sit/kom - izgledali pa so precej podobno tem.
Speko sem gor en koncert (cca 7.5GB) in seveda je blo zmes ogromno zatikanja, medij skoraj neberljiv!
Pol sem pa šal še enkrat v trgovino in dal malo več denarja in kupo Verbatim DVD+R DL in dela ko suza...
Osel ne gre 2x na led!
Če kdo želi mu lahko za ugodno ceno odstopim kakega (kupo sem škatlo v kateri je 5 kom. pa so mi 4 ostali).
Okvirna cena 3.75€/kom. ali 15€ za vse 4kom.
Kontakt na ZS ali na rincAFNAemail.si.
Speko sem gor en koncert (cca 7.5GB) in seveda je blo zmes ogromno zatikanja, medij skoraj neberljiv!
Pol sem pa šal še enkrat v trgovino in dal malo več denarja in kupo Verbatim DVD+R DL in dela ko suza...
Osel ne gre 2x na led!
Če kdo želi mu lahko za ugodno ceno odstopim kakega (kupo sem škatlo v kateri je 5 kom. pa so mi 4 ostali).
Okvirna cena 3.75€/kom. ali 15€ za vse 4kom.
Kontakt na ZS ali na rincAFNAemail.si.
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!
...it was the BUS!
Pesimist ::
Ko sem jaz burnal DVDje za Xbox 360 sem si z neke UK trgovine naroco ki ne posiljajo v slovenijo tak da sem mogo preko kolega iz UK. menda so bli nekje 350Sit na komad priblizno 25 pack.
Sem vzel dve razlicni ene Ridisc 8.5. (meli so 99% success rat) Potem pa se ene ki so baje namensko bili nareti za Xbox in to infinite 360 (95% fail rate) jebemtiboga ej. Writal sem pa z Pioneer 111D, z NEC 3500 je tudi delovalo drugace. Toti zadni infinite 360 sploh se niso kalibrirat hteli in jih je ze na zacetku vun fuknilo. Mislim da sta samo 2 od 25 delala jau.
Sem vzel dve razlicni ene Ridisc 8.5. (meli so 99% success rat) Potem pa se ene ki so baje namensko bili nareti za Xbox in to infinite 360 (95% fail rate) jebemtiboga ej. Writal sem pa z Pioneer 111D, z NEC 3500 je tudi delovalo drugace. Toti zadni infinite 360 sploh se niso kalibrirat hteli in jih je ze na zacetku vun fuknilo. Mislim da sta samo 2 od 25 delala jau.
Jst sm se tud fajn zajebal z nakupom dvd jev za XBOX 360! Nabavil sem DVD-r in mi ni hotelo layer brake nardit!!! Na koncu sem pogruntal da rabiš DVD+R (plus R, in ne minus R)
RiNC ::
Ce se kdo zanima za prazne Verbatim DL...ZS
Konkurenca...
Konkurenca...
CURIOSITY did not kill the cat...
...it was the BUS!
...it was the BUS!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobim najcenejše VERBATIM DVD+R DL ???Oddelek: Kaj kupiti | 8207 (5550) | kmetek |
» | Pečenje dvoslojnih DVD-jevOddelek: Strojna oprema | 2060 (1772) | Han |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2251 (2003) | jackorsen88 |
» | Kje dobit poceni DVD+R DL medije?Oddelek: Kaj kupiti | 1994 (1883) | MEDENA |
» | Kje kupiti kaksne dvoslojne DVD medije?Oddelek: Kaj kupiti | 1386 (1103) | teleban |