Forum » Omrežja in internet » Kako shraniti spletno stran za offline pregled na telefonu?
Kako shraniti spletno stran za offline pregled na telefonu?
V-i-p ::
Vem, iskanje vrne malo morje rezultatov, kako shraniti spletno stran, za offline pregled na računalniku. Primer: prijatelj, ki ima ADSL potegne na svoj PC s-t forum, zapeče na CD in da CD svojemu prijatelju, ki ima 56k modem, ker si ta zelo želi prebiranja s-t foruma ;). Le ta vstavi plošček in lahko lepo offline pregleduje stran z priljubljenim browserjem. Meni pa kaj takega ne rata spraviti na telefon. Imam Nokio N73, ki ima enega najboljših mobilnih browserjev Minimap, na katerem je delo zelo luštno. In včasih, recimo ko greš na daljšo pot, bi bilo imenitno ponoviti zgornji primer na aparatu. Vendar jaz na PCju lahko shranim z namenskim programom celotno spletno stran, ko pa to shranim na kartico telefona, je browser ne bo odprl. Sumim, da zato, ker program za download cele strani spremeni pot v stilu C:\Offline\Moje spletne strani\Slo-Tech\ Poizkusil sem že tudi v programu določit, da shrani na kartico telefona direktno ob prenosu, pa ne gre, javi napako. Gre samo copy/paste celotnega posnetega direktorija, tam pa kot rečeno stvar ne dela. Ima mogoče kdo kakšno idejo? Hvala!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 881796 (4481) | BorutK-73 |
⊘ | Torrenti, ISP-ji in zakonodaja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 26009 (24291) | OmegaBlue |
» | Facebook predstavil videoklice, skupinske pomenke in izboljšan videzOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13999 (11858) | Phantomeye |
» | Nokia N900 novi FW!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4896 (4148) | koro13 |
» | Gmail bo deloval tudi brez povezaveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6408 (3647) | CaqKa |